De cast van Stranger Things seizoen 3

Welke Netflix-character death liet jou in een zwart gat van emoties vallen? Na een onderzoek van OnBuy weten we in ieder geval waar de meeste abonnees hartstikke verdrietig van werden. *Snik*.

Article continues after the ad

Let op: dit artikel bevat dikke spoilers voor Orange Is the New Black, 13 Reasons Why, La Casa de Papel, Stranger Things, The Umbrella Academy, *haalt adem*, The Witcher, The Politician, Ratched, Luke Cage én Jessica Jones.

Heb je je door de spoiler-lijst heen geworsteld? Goedzo! Webwinkel OnBuy onderzocht welke character deaths uit Netflix Original-series de meeste impact hadden. Oftewel: wie lieten ons massaal in janken uitbarsten? De nummer één is misschien niet zo heel verrassend, want, inderdaad: dat is Pousseys dood in Orange is the New Black. Terugkijken triggert weer een trauma...

 

Een hoopje ellende

OnBuy ondervroeg een paar duizend Netflix-abonnees van over de hele wereld. De meeste kijkers gingen niet zo lekker op Pousseys dood; 54% van de ondervraagden vond dat de heftigste Netflix-dood tot nu toe. Maar ook de dood van Hannah in 13 Reasons Why deed duizenden kijkers in de foetushouding rollen (42%). Veel van deze series vind je overigens terug in onze lijst met allerbeste series die nu op Netflix staan.

De rest van de lijst

Ratched staat pas sinds kort op Netflix, maar die zorgde nu al voor een jankscène van jewelste. Verder vinden we natuurlijk ook Nairobi (La Casa de Papel) en Barb (Stranger Things) terug in de lijst. Check 'm hieronder in zijn geheel!