De reünie waar we al tijden op zaten te wachten: die van The Office! Steve Carell mocht gisteren het Amerikaanse satire-programma Saturday Night Live presenteren en besloot in zijn openingsmonoloog een vragenrondje van het publiek te verwerken. Drie keer raden wie er een plekje in het publiek hadden bemachtigd.

Juistem: de cast van The Office! Zo veerde Ellie Kemper (speelde Erin in The Office) met een noodvaart uit haar stoel om - vooral uit financiële overwegingen - aan te dringen op een reboot. Ook Ed Helms (speelde Andy) was van de partij en vertelde Steve dat-ie geen zielige films meer hoeft te maken als er een Office-reboot komt. Jenna Fischer (speelde Pam) had een korte en duidelijke boodschap voor Steve: "Steve, wees niet zo'n lul. Doe de reboot."

Not a fan

Op alle vragen en opmerkingen had Steve echter een zelfde antwoord: 'nee'. En hoewel NBC vorig jaar plannen had voor een Office-reboot, heeft Steve al eens eerder gezegd dat hij niet zo'n fan van dat idee is. Maar waarom zou de acteur een volledige monoloog wijden aan een Office-reboot als hij er absoluut op tegen is? Wellicht werd het podium van het immens populaire Saturday Night Live gebruikt om even bij de fans te peilen of een Office-reboot aangemoedigd wordt? En als we de reacties op Twitter mogen geloven, zou een reboot met open armen ontvangen worden. Wellicht, als Steve Carell even klaar is met Oscar-waardige films maken, ziet hij een reboot tóch nog zitten. Fingers crossed!

Article continues after the ad