After Life Netflix Ricky Gervais hond

Gelukkig blijft het niet bij één miezerig seizoen van After Life. Netflix (via Variety) heeft namelijk bevestigd dat de comedy met Ricky Gervais een tweede seizoen krijgt. Je kunt vanaf 2020 bij de streamingdienst terecht voor zes verse afleveringen.

Article continues after the ad

Vol vertrouwen!

Ricky Gervais had blijkbaar het volste vertrouwen in zijn After Life: hij was namelijk al begonnen met het schrijven van nieuw materiaal. Gelukkig blijkt dat dus niet voor niets! De comedian noemde de reacties op de Netflix-comedy “hartverwarmend”. Hij zal er zodoende alles aan doen om het tweede seizoen nog beter te maken dan het eerste, zelfs als hij daar nog harder voor moet werken! Gervais is namelijk niet alleen de ster van After Life, hij is ook schrijver en regisseur.

Waarom je After Life moet kijken?

After Life draait om Tony (Ricky Gervais), die een perfect leven leidde. Als zijn vrouw Lisa echter plotseling sterft, verandert Tony. Na te hebben overwogen zichzelf van het leven te beroven, besluit hij liever lang genoeg te leven om de wereld te straffen! Vanaf dat moment zegt en doet hij alleen nog maar wat hij zelf wil. Spreekt deze omschrijving je aan? Dat is mooi! Maar er is meer: wij geven je in ieder geval graag nog een aantal redenen om After Life te kijken.