Van Fast and the Furious tot Fast & Furious!

Als je denk aan een kale, gespierde, extreem charismatische Hollywood-acteur,  dan denk je natuurlijk aan… NEE NIET DWAYNE THE ROCK JOHNSON! We hebben het over Vin Diesel, die andere ster van The Fast and The Furious. Het is eindelijk tijd om de beste films op een rij te zetten van de beste acteur ter wereld. Je weet dat het waar is…

1. The Fast and the Furious

De eerste, de klassieker, de film waarmee het allemaal begon! Vin Diesel klimt voor het eerst in de tanktop van Dominic Toretto. De beruchte straatracer leidt een gang die meedoet aan illegale straatraces en Vin laat hem met zijn charismatische optreden de show stelen. Toretto wint niet alleen races, maar ook de harten van mensen over de hele wereld. Dus natuurlijk weigerde Diesel voor het vervolg te tekenen...

More content below the advertising

2. Fast 2 Furious

Ik weet wat je nu denkt. Hoezo staat 2 Fast 2 Furious hiertussen? Da’s de enige waar Vin Diesel niet in voorkomt. FOUT! Dominic Toretto komt voor in archiefbeelden die tijdens de film worden afgespeeld. Zijn charisma is zo krachtig dat het de rest van de film een power-up geeft zodat het alsnog fier overeind blijft staan binnenin de cinematografische canon van The Fast and the Furious. Vertrouw ons maar, we zijn experts.

3. The Fast and the Furious: Tokyo Drift

The Fast and the Furious speelt zich af in Tokyo… ennuh… er wordt heel veel in gedrift! Oké, deze hebben we bij sommige praatstukken doorgespoeld, want we konden gewoon niet wachten tot we Vin Diesel zagen op het eind. Dat was de beste anderhalve minuut van de film en misschien wel van ons leven.

4. Fast & Furious

Oh yeah, dit is waar Vin Diesel pas écht zijn superacteerpowers laat zien!  Fast & Furious bracht niet alleen Dom maar ook Paul Walker, Michelle Rodriguez en Jordana Brewster terug. Eigenlijk was het The Avengers voordat The Avengers was uitgevonden, alleen één heeft een groot gespierd monster dat de show steelt en de ander heeft de Hulk.

5. Fast Five

Fast Five introduceert Luke Hobbs gespeeld door The Rock, de enige man die héél misschien een kans maakt tegen Vin Diesel in een gevecht. Dat is dan ook gelijk de reden dat hij op deze lijst staat. Logisch toch?

6. Fast & Furious 6

Fast Five introduceert Deckard Shaw gespeeld door Jason Statham, de enige man die héél misschien een kans maakt tegen Vin Diesel in een gevecht. Dat is dan ook gelijk de reden dat hij op deze lijst staat. Logisch toch?

7. Furious 7

Furious 7 staat op de lijst omdat het de laatste film is van Paul Walker, voor zijn noodlottige dood. Mede daardoor trekt Vin Diesel alle acteerlaadjes open en geeft hij samen met de rest van het Furious-team Walkers personage Brian een waardig afscheid.

8. The Fate of the Furious

The Fate of the Furious introduceert een revolutionair nieuw concept in de legendarische serie: evil Vin Diesel! Dominic verraad zijn vrienden en familie voor de verleidelijke Cipher, maar met de kracht van vriendschap verraadt hij haar ook en weet hij haar samen met zijn familie te verslaan. Dat en een Russische nucleaire onderzeeër.

9. De nog niet uitgekomen Fast & The Furious film

Is het valsspelen om een nog niet uitgekomen film op de lijst beste Vin Diesel-films te zetten? Misschien, maar de Fast & The Furious-franchise heeft bewezen dat het consistent de beste, bruutste, explosievetste (nieuw woord net bedacht niet stelen) films aflevert, dus hou ons eens tegen!

10. The Pacifier

We zijn door de Fast & Furious-films heen dus nu wordt de spoeling wat dunner. Maar The Pacifier is een vrolijke Disney-film voor jong en oud. Niks mis mee, je vindt geen betere film waarin Vin Diesel een grote vriendelijke reus speelt die een kind moet beschermen.

En dat zijn de allerbeste Vin Diesel-films ooit gemaakt. We hebben er werkelijke geen één overgeslagen. Of wacht… natuurlijk, goed dat je het naar je telefoonscherm schreeuwt! We waren bijna deze klassieker vergeten:

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.