Het was vanochtend even niet fijn wakker worden voor Marvel-fans met het nieuws dat Netflix nu ook Daredevil gecanceld heeft. Zoals te verwachten ontplofte Twitter weer eens van razernij, dus hierbij een overzicht met enkele van de meest treffende reacties.

BOOS!!!

De overheersende stemming op social media was WOEDE!!! En als je dan een leuk toepasselijk GIF-je zoekt, dan komt het natuurlijk mooi uit dat zowel de Devil of Hell's Kitchen als zijn gezworen vijanden Kingpin en Bullseye alledrie uitblonken in woede-uitbarstingen.

 

 

Article continues after the ad

 

 

“Are You Sure You Want To Delete Netflix?”

Meerdere Twitteraars begonnen al snel te dreigen dat ze wel eens hun Netflix-abonnementje op zouden kunnen zeggen:

 

 

 

Actrice Deborah Ann Woll speelt als Karen Paige één van de hoofdrollen naast Charlie Cox. Zij baalt dat de serie niet verder gaat, maar ze bedankt vooral de cast en de crew voor de geweldige ervaring. En er is een goede kans natuurlijk dat we haar nog terug zien in het tweede seizoen van The Punisher.

 

Over The Punisher gesproken, sommige Twitteraars zien de bui al hangen voor Frank Castle - en ook voor Jessica Jones. Hun nieuwe seizoenen zijn al gefilmd, maar hoe lang zal Netflix nog met hen doorgaan?

 

 

 

“Vanessa”

Elke misdaadserie is zo goed als zijn slechtste schurk, en Daredevil had wat dat betreft letterlijk en figuurlijk een zwaargewicht in handen met Vincent D'Onofrio als Wilson Fisk. Deze meedogenloze reus werd echter week als het om zijn geliefde Vanessa ging. Hierbij dan een eerbetoon met een heleboel Vanessa's achter elkaar.

 

Inmiddels proberen fans via de hashtag #renewdaredevil om Netflix van gedachten te doen veranderen. Waarschijnlijk zal dit tevergeefs zijn, omdat verwacht wordt dat Disney op hun eigen versie van Netflix verder wil met de Man Without Fear. De vraag is dan echter of de serie opnieuw zo bloederig zal zijn.

 

 

 

Het Amerikaanse Comicbook.com heeft trouwens een overzicht met nog tientallen andere tweets, dus wie na het lezen van dit item nog niet genoeg is uitgeraasd kan hier nog even verdergaan.