Als het concept een denderend succes was, waarom zou je het dan veranderen? Dat is ongetwijfeld wat de makers van deze films gedacht moeten hebben. In 2017 zullen heel wat kaskrakers in een nieuw jasje gestoken worden. Naar deze films kijken wij het meeste uit.

Article continues after the ad

Kong: Skull Island

9 maart in de bioscoop

We zijn King Kong nog lang niet zat! In Kong: Skull Island gaan we iets verder terug in de tijd: de Vietnam-oorlog is nog gaande. Ontdekkingsreizigers willen de flora en fauna van Skull Island ontdekken, maar komen er tot hun schrik achter dat Kong en zijn ‘schedelkruipers’ hier huishouden.

Power Rangers

23 maart in de bioscoop

Wie heeft er niet ooit in zijn leven deel uit willen maken van deze fantastic five? De Power Rangers zijn al sinds 1993 de aarde aan het beschermen op tv. De filmversie krijgt een iets serieuzere kijk op de kleurrijke superhelden. En dus kunnen we een spannende film bomvol actie verwachten.

Beauty And The Beast

29 maart in de bioscoop

O, op deze film kunnen we niet wachten! Disney heeft er wel een handje van om oude klassiekers tot live action-films om te toveren, maar nog niet eerder waren er zulke hoge verwachtingen! Nu maar wachten of de film met Emma ‘Belle’ Watson ze waar kan maken.

Ghost in the Shell

30 maart in de bioscoop

De live action-remake van de gelijknamige tekenfilmserie/manga heeft Scarlett Johansson gestrikt voor de hoofdrol. Als zij geen bioscoopgangers lokt, dan doen het spannende plot en de geweldige visuals dat wel!

Baywatch

11 mei in de bioscoop

Strakke lichamen, slow motion-scènes en hier en daar wat actie: het werkte in de originele tv-serie zo goed, dat we het dit jaar dunnetjes over doen in de vorm van een bioscoopfilm. Baywatch, met Dwayne Johnson en Kelly Rohrbach, neemt echter wel de 21 Jump Street-route door 100% voor comedy te gaan.

The Mummy

8 juni in de bioscoop

"This movie will scare the shit out of you", beloofde Russell Crowe, die naast Tom Cruise een rol in de film gescoord heeft. En dat geloven we meteen! Van de droge humor die de films met Brendan Fraser en Rachel Weisz zo populair maakten, zien we waarschijnlijk niets meer terug.

It

7 september in de bioscoop

In 2017 is het ook weer tijd voor It om in de gedaante van doodenge Pennywise the Dancing Clown een heleboel kinderleventjes te ruïneren. De oorspronkelijke kinderen uit de film zijn inmiddels volwassen en komen na dertig jaar weer samen. Raad eens wie er ook langs komt?

Jumanji

22 december in de bioscoop

De nieuwe Jumanji is eigenlijk meer een vervolg op de film uit 1995 dan een remake. De vier hoofdrolspelers verschijnen niet als zichzelf, maar worden vertolkt door avatars. En die worden gespeeld door niemand minder dan Dwayne "The Rock" Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan en Jack Black.