Het Britse beertje Paddington is terug in zijn tweede avontuur. En fans van het geweldige eerste deel mogen de charmante trailer voor Paddington 2 niet missen!

Article continues after the ad

Verdacht

In Paddington 2 is de titelheld op zoek naar het perfecte cadeautje voor de verjaardag van zijn tante. In een antiekwinkel vindt hij een prachtig oud boek. Maar om het verjaardagscadeau te kunnen betalen, moet Paddington toch echt op zoek naar een bijbaantje. Wanneer hij eindelijk het geld bij elkaar heeft gesprokkeld, wordt het boek echter gestolen door een meesterinbreker. En alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt Paddington ook nog van verdacht van de inbraak!

Onweerstaanbaar

Paddington was in 2014 een van de grootste filmverrassingen: een onweerstaanbare familiefilm vol rake grappen, geweldige speciale effecten, spectaculaire actiescènes en bovenal een groot hart. Afgaande op de trailer heeft het vervolg dezelfde ingrediënten die het origineel zo succesvol maakten. De regie is opnieuw van Paul King en ook keert een groot deel van de originele cast terug, waaronder Jim Broadbent (Game of Thrones), Julie Walters (de Harry Potter-reeks) en Ben Whishaw (Spectre) als de aaibare titelheld. De schurk Phoenix Buchanan zal worden gespeeld door niemand minder dan Hugh Grant!

Paddington 2 draait vanaf 6 december in de Nederlandse bioscopen.