Gaby Blaaser, De Bachelorette

Goed nieuws voor alle Bachelorette fans! Ook België blaast het programma nieuw leven in. Het succes van de Gaby Blaasers versie blijkt aanstekelijk, en ook Limburgs oud-tennisspeelster Elke Clijsters wil zich aan het liefdesavontuur wagen. 

Nog meer rozen

De verkoop bij de bloemist zal wel flink stijgen met alle rozen die er de laatste tijd over de toonbank gaan, alleen maar voor de opnames van het populaire liefdesprogramma. De Belgische Cupido trekt zijn pijl en boog strak en hoopt te mikken op de perfecte man voor Elke. "Na een woelig liefdesparcours is de Limburgse schone heel oprecht op zoek naar de nieuwe liefde", schrijft het Belgische kanaal Op 4 die het programma gaat uitzenden.  

Elke Clijsters

Elke Clijsters werd bekend als tennisspeelster. Ze was eerder al getrouwd met voetballer Jelle Van Damme en ze kregen samen ook 2 kinderen. Volgens Op 4 is ze nu wel weer toe aan een nieuwe liefde in haar leven. "Elke is 35, mama van twee en weet precies wat ze zoekt in een partner. Ze is helemaal klaar voor de volgende stap in haar leven: zich openstellen voor een nieuwe liefde in één van de grootste internationale liefdesshows van dit moment." Mannen kunnen zich nu opgeven om te strijden voor het hart van Elke. Hij moet wel aan een bepaalde eis voldoen: "Naar wat voor iemand ik op zoek ben? Een oprechte man met veel humor, en iemand die niet terugschrikt voor deze ervaring", zegt de Bachelorette zelf

Article continues after the ad

🌹 The Bachelorette 🌹 @opvier @warnerbrosbelgium @wbitvpbelgie #linkinbio #thebachelorette

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

 

De Bachelorette

Hopelijk kan Elke net zo goed daten als onze Bachelorette Gaby Blaaser, die zich al volop in de zoektocht naar haar nieuwe vlam bevindt. Steeds meer hunks worden geëlimineerd en de competitie wordt steeds heftiger. Van romantische dates met intieme momentjes, tot de meest bloedstollende avonturen, Gaby weet inmiddels al hoe het moet. Nu Elke nog! Wie krijgt daar de laatste roos? 

De Bachelorette (de Nederlandse dan) is elke woensdag op Videoland te zien.