Jethro, De Bachelorette

Het drama van De Bachelorette is zelfs na de laatste afleveringen nog niet voorbij. Jethro vertelt in Grazia over de heftige periode die hij in ging na de opnames in Zuid-Afrika. De Bachelorette-hunk kreeg zelfs doodsbedreigingen!

'Mensen noemden me matennaaier'

Dan vraag je je misschien af waar de doodsbedreigingen vandaan komen? Nou, in de meest dramatische aflevering van De Bachelorette vertelde Jethro tijdens zijn date met Gaby iets over Jordy wat niet helemaal klopte. De Bachelorette werd laaiend en Jordy zakte van de top van haar lijst helemaal naar beneden. Veel kijkers (en Jordy zelf ook) zagen dit als 'backstabbing' en haalden uit naar Jethro. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gaby is iets ter ore gekomen... Een heftige cocktailparty! Morgen: aflevering 9 van #DeBachelorette 🌹

A post shared by Videoland (@videolandonline) on

Volgens Jethro is het misverstandje compleet uit de hand gelopen. "Toen ik Gaby tijdens de picknick vroeg of ze met Jordy had gezoend, had ik daar geen foute bedoelingen mee. Pas achteraf besefte ik dat ze er wel heel erg op door hamerde", legt hij uit. Hij zegt dat De Bachelorette er op tv heel anders uitzag dan hoe het echt gebeurde. "Het is net alsof ze voor de date instructies had gekregen om haar kans te grijpen op het moment dat iets juicy’s zich zou aandringen. Je ziet op tv ook niet dat ik heel kwaad ben geweest dat dit gesprek zo pontificaal naar voren kwam. Ik vond het heftig, ik heb na die aflevering serieus doodsbedreigingen gekregen, en mensen noemden me ‘matennaaier’."

Article continues after the ad

Geen sprookjeseinde

Jethro werd tijdens De Bachelorette stapelverliefd op Gaby. Die gevoelens waren alleen niet wederzijds en Jethro werd tot iedereens grote verbazing vlak voor de finale naar huis gestuurd.

In de finale streden Niek en Joey tegen elkaar en werd het Joey die er met de laatste roos vandoor ging. Maar ook dat bleek niet de juiste keus. Tijdens de reünie-aflevering van gisteren zagen we dat Joey en Gaby niet meer samen zijn. En plottwist! Gaby gaf aan dat ze niet de juiste keuze had gemaakt en eigenlijk Jordy mee had moeten nemen op de 24-uurs date. Ze biedt Jordy zelfs haar excuses aan en de twee willen wel nog een keer een hapje gaan eten samen! Of heeft ze nu toch een relatie met deze oude bekende? Wij snappen het ook niet meer...