Boy Leonidas, De Bachelorette

Boy Leonidas zat vorige week nog in de race naar het hart van De Bachelorette Gaby Blaaser. Nu hij eruit is gegooid, klapt de hunk uit de school over het programma. Hij vindt het jammer dat hij heel weinig in beeld is, hoewel hij toch tot de laatste 6 is gekomen. 

Frustrerend

In de meest dramatische aflevering tot nu toe namen we afscheid van Boy en Kasper (die trouwens ook flink uithaalde naar De Bachelorette). Nu Boy alle afleveringen kan zien, merkt hij dat er wel heel veel is geknipt in zijn stukjes. Dat kan hij niet zomaar aan zich voorbij laten gaan! "Ik ben tot de laatste 6 gekomen, maar weinig tot niet in beeld", schrijft hij op Instagram. "Eerlijkheid duurt het langst en alles gebeurt met een reden, maar toch frustreert het lichtelijk dat ik niet een eerlijke kans heb gehad om mijzelf te laten zien en dus veel uit de show ben geknipt."

Article continues after the ad

Dankbaar voor zijn kans

Hij is wel dankbaar voor alle lieve reacties die hij ondanks al het geknip heeft gehad. "Wat ik wel heel tof vind is dat ik, ondanks weinig exposure in de show, toch zo veel complimenten heb gekregen! Dat laat zien dat ik bij veel mensen alsnog ben opgevallen." Boy was de enige kandidaat in het programma met een kind. Joey, Niek, Jethro en Jordy (is hij misschien de winnaar?) zitten nu nog in het programma. 

Wie wint het hart van De Bachelorette?

Nog twee weken en dan weten we eindelijk wie het hart van Gaby Blaaser heeft gestolen. Met veel ups en downs was het wel echt een pittig seizoen. Van de meest romantische dates tot de meest zenuwslopende rozenceremonies, we zijn massaal in de ban van het liefdesavontuur van Gaby!

Een nieuwe aflevering van De Bachelorette is elke woensdag op Videoland te zien.