Gaby Blaaser The Bachelorette Nederland 2020

Vorige week zagen we de meest dramatische aflevering van De Bachelorette ooit… Althans dat dachten we de! De aflevering van morgen belooft namelijk ook bijzonder intens te worden.

Gaby staat voor lastigste keuze

Gaby Blaaser begon De Bachelorette met 18 mannen. De keuze was dus reuze! Nu er echter nog maar 4 mannen over zijn, wordt kiezen voor Gaby steeds moeilijker. In de preview voor de nieuwe aflevering die morgen op Videoland verschijnt, hoor je haar zelfs zeggen dat ze het nog niet eerder zo lastig heeft gehad…

De nieuwste aflevering van De Bachelorette

Zoals jullie weten, maakt Gaby het zichzelf ook niet gemakkelijk. Ze lijkt gevoelens voor meerdere mannen te ontwikkelen... Toch moet ze elke week een of meerdere mannen naar huis sturen. Deze week neemt ze de mannen allemaal apart, zodat ze de kans krijgt om hen te vertellen wat ze voelt. Kijk maar eens naar onderstaande preview:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klamme handjes: Gaby's moeilijkste keuze tot nu toe... Morgen aflevering 10 van #DeBachelorette 🌹

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

"Er gaan gewoon koppen rollen nu"

Voor één man in het bijzonder wordt het tijd om De Bachelorette te verlaten: "Ik heb het nog geen één keer zo lastig gehad als nu en ik wil je wat zeggen. Dat is dat ik toch een sterkere connectie heb met iemand anders." Zou Gaby de afstand naar de in Limburg wonende Joey te groot vinden? Kan ze Jethro zijn snitch over het zoenschandaal niet vergeven? Of heeft Niek ‘zijn schildje’ niet snel genoeg laten zakken? De autoverkoper lijkt in ieder geval wel doordrongen van het feit dat het menens is: "Ik voelde het gelijk. Er gaan gewoon koppen rollen nu."

Article continues after the ad

Vorige week nam Gaby al afscheid van Boy en Kasper, die allebei heel anders met hun vertrek omgaan. Of (mogelijke winnaar?) Jordy toch nog een poosje om het hart van de vrijgezel mag strijden, zie je morgen!

Een nieuwe aflevering van De Bachelorette is elke woensdag op Videoland te zien.