Gaby Blaaser in Playboy?

Gaby Blaaser steelt momenteel de show op Videoland in de afleveringen van De Bachelorette, maar de realityster is natuurlijk ook een actrice in hart en nieren. Daarom is ze binnenkort te zien in de film Casanova's.

Article continues after the ad

Gaby Blaaser is overigens niet de enige acteur die aan de cast is toegevoegd. Eerder maakte filmdistributeur Just Film bekend dat Sergio IJssel, Birgit Schuurman en Leo Alkemade een rol hebben weten te bemachtigen. Zij vullen de huidige cast met hoofdrolspelers Jim Bakkum, Tygo Gernandt en Lieke van Lexmond aan.

Datingcoach

Het is nog niet duidelijk welke rol Gaby precies heeft. Zou ze haar ex-liefje Jim Bakkum moeten veroveren? Het zou zomaar eens kunnen in deze Nederlandse romcom die - niet verrassend - draait om de liefde. Twee mannen krijgen het maar niet voor elkaar om de vrouwen van hun dromen te veroveren en schakelen daarom de succesvolle datingcoach Don Marco in. Alleen de vraag is of ze op tijd komen, want undercover journalist Bas is erop gebrand om de datingcoach te ontmaskeren als vuile bedrieger.


Opnames van start

De opnames van Casanova's zijn deze week van start gegaan. De film zou - als alles volgens planning verloopt - al op 8 oktober in de bioscopen moeten draaien.