De Bachelorette

De strijd om het hart van Gaby Blaaser wordt steeds heftiger. De overgebleven mannen hebben er alles voor over indruk te maken op De Bachelorette. Ook als dat betekent: je grootste angst te overwinnen.

In de aflevering van gisteren zien we hoe Andreas en Micha doodsangsten uitstaan tijdens hun date met Gaby en hoe Jordy deze kans grijpt om zelf wat intieme momentjes met de actrice te pakken. 

Hoogtevrees

Het zal je maar gebeuren: je hebt verschrikkelijk hoogtevrees en dan wordt je gevraagd van een klif naar bededen te sjezen aan een miezerig touwtje... Dat is dus precies wat van Micha en Andreas verwacht werd. Jordy mocht ook mee, maar na de bungee jump-date van aflevering 2 is deze oude bekende nergens meer bang voor. Hij gebruikt zijn quality time met Gaby dus volop en De Bachelorette kan helemaal op hem bouwen. Dit levert Jordy bij de rozenceremonie de eerste roos op! Micha's angsten zorgden er jammer genoeg voor dat hij zich niet kon focussen op de date en dat kost hem zijn verblijf in de mansion in Zuid Afrika: hij krijgt aan het eind van de aflevering geen roos... 

Article continues after the ad

Vader?

Er moeten natuurlijk veel meer dates worden gepland, wil Gaby alle mannen leren kennen. Tijdens haar date met Boy doet ze een schokkende onthulling. De hunk heeft een dochtertje dat thuis op hem wacht! Het is even niet duidelijk wat Gaby van het nieuws vindt. Zelf wil ze namelijk dolgraag kinderen, dus het is voor haar wel belangrijk dat haar toekomstige liefde dat ook wil. Gelukkig zegt Boy dat hij ook zeker nog meer kinderen wil. Eind goed al goed! Ook Boy zien we volgende aflevering gewoon terug.