Jared Leto als Joker in Suicide Squad

Oké, we geven het toe… David Ayer weet het idee voor een Ayer Cut van zijn Suicide Squad in ieder geval lekker te verkopen. Als hij zijn zin zou hebben gekregen, had de film namelijk dezelfde duistere sfeer gehad als de Batman-films van Christopher Nolan!

Na een Snyder Cut nu een Ayer Cut?

We vertelden je eerder al dat Justice League opnieuw in elkaar gezet wordt door de originele regisseur Zack Snyder. Die nieuwe versie wordt ook wel de Snyder Cut genoemd. Suicide Squad-regisseur David Ayer reageerde destijds al opvallend enthousiast op het nieuws. Wat heet: hij lijkt het moment met beide handen aan te grijpen om een heuse campagne te beginnen voor een Ayer Cut van Suicide Squad!

Article continues after the ad

Zo had Suicide Squad eruit moeten zien

Nadat Suicide Squad fans teleurgesteld achterliet, zei regisseur David Ayer “hij sommige achteraf anders had willen doen”. Mocht je een idee willen krijgen van de sfeer die hij neer had willen zetten, dan hebben we goed nieuws voor je! Ayer laat op Twitter namelijk precies zien en horen wat er veranderd is aan zijn visie. Kort gezegd hadden zijn films veel duisterder moeten worden, in lijn met de Batman-films van Christopher Nolan. Om zijn argument kracht bij te zetten, refereert Ayer ook nog naar het enorm succesvolle Joker. Stel je voor dat men die film minder duister had willen maken?

Hopelijk horen we snel meer over deze (mogelijke) Ayer Cut van Suicide Squad, al is het alleen maar om te kijken of de film zich echt kan meten met de Batman-films van Nolan! En vooruit: we geven Jared Leto ook graag een tweede kans als Joker.