Johnny de Mol, audiotapes

Het zijn geen gelukkige tijden voor presentator Johnny de Mol! Na de aangifte van zijn ex Shima Kaes aan zijn adres is er nu ook een veelzeggende audiotape over haar vermeende mishandeling uitgelekt.

Article continues after the ad

"Ik ben heel hardhandig geweest met je en fucking terecht’’, zegt De Mol in het fragment, waarop Shima antwoordt: "Je hebt mijn mond vastgehouden, je hebt me de kamer gewoon niet uit laten gaan en je hebt me gewoon helemaal door elkaar geschud en ik heb gewoon een blauw oog gehad.’’ Daarop reageert De Mol: "Precies.’’

Geen geheim

Dat deze tape bestond, was geen geheim. Mark Koster, die onlangs de Mol-biografie uitbracht, citeerde hier al eens gretig uit en deelde de tape zelfs al woord voor woord met diverse media. Echter, zowel Shownieuws als RTL Boulevard weigerden die in hun uitzending af te spelen. 

Geen kort geding 

Aan Shima Kaes ligt het uitlekken van de video hoogstwaarschijnlijk niet. Zij probeerde enkele weken geleden nog via een kort geding te voorkomen dat deze audiotape toegankelijk zou worden. Uiteindelijk liep dit met een sisser af, omdat Mark besloot het desbetreffende fragment voor zichzelf te houden. "Ik vermoed dat Kaes de opname en de foto's om media- of juridische-strategische redenen exclusief wil houden", liet hij vervolgens weten.

Tóch uitgelekt

Wat er daarna precies is gebeurd, is onduidelijk. Toch staat vast dat de audiotape, waarop een telefoongesprek tussen Johnny de Mol en zijn ex te horen is, nu uitgelekt is op YouTube. De tape - die je hier niet gaat vinden - staat steeds voor een korte periode online om na ingrijp van Talpa weer verwijderd te worden. Wie erachter de plaatsing zit, is niet duidelijk.

Vervolg

Eén ding is zeker: de zaak tussen Johnny en zijn ex zal vast en zeker nog een staartje krijgen! De presentator ontkende namelijk eerder dat er sprake was van zware mishandeling en zelfs een poging tot doodslag, maar erkende wel dat ze een explosieve relatie hebben gehad. Het is maar de vraag of die verklaring samen gaat met dit uitgelekte fragment.