Omschreven als een "romantic-horror thriller", bij gebrek aan beter, zou The Bad Batch zomaar op de verrassing van de zomer kunnen uitdraaien.

Article continues after the ad

The Bad Batch

Een bizarre omschrijving natuurlijk: romantic-horror thriller. En de film zelf schijnt nog bizarder dan de omschrijving te zijn! Volgens een redacteur van Entertainment Weekly was de première van The Bad Batch het meest memorabele wat hij meemaakte tijdens de vorige editie van Fantastic Fest. The Bad Batch vertelt "een uniek maf verhaal over liefde en kannibalisme, dat niet snel zal worden vergeten door wie de film kijkt", aldus de genoemde redacteur.

Apocalyps

Het verhaal speelt zich af in een dystopische toekomstige versie van de Verenigde Staten. Een meisje genaamd Arlen is verbannen uit de samenleving en zwerft de woestijn in, waar ze al snel wordt gevangen door een woeste kannibalenbende. Let wel: deze omschrijving hebben we maar moeten aannemen van mensen die de film al gezien hebben. De trailer zelf verklapt bijzonder weinig van het verhaal, wat in veel gevallen eerder een zegen dan een vloek is.

Belangrijke rollen zijn er dus voor Jason Momoa (Game of Thrones) en Keanu Reeves (The Matrix), en we mogen ons ook verheugen op Giovanni Ribisi (Saving Private Ryan), Diego Luna (Star Wars: Rogue One) en zelfs Jim Carrey! Een bijzondere verzameling dus, in een film waarvan de rechten inmiddels zijn gekocht door Netflix. Daar kun je The Bad Batch ergens in de komende zomer verwachten.