Castle, serie Videoland

Ben je door het huidige aanbod van films en series heen en toe aan wat nieuws? Dan is dit je geluksdag. Videoland komt namelijk begin april met alle acht seizoenen van de Amerikaanse politie- en dramaserie Castle.

Article continues after the ad

Dat en nog veel meer onthulde de streamingdienst vandaag in hun lijst met nieuwe releases van april

Bijzondere samenwerking

De Amerikaanse detectiveserie draait niet om kastelen, zoals de naam misschien doet vermoeden, maar wel om Richard Castle (Nathan Fillion). Deze succesvolle detectiveschrijver kampt met een behoorlijke writersblock en dus komt de oproep van de New Yorkse politie om mee te werken aan een spannend onderzoek als geroepen. Het is namelijk aan hem om te onderzoeken of de mysterieuze copycat-moord gelinkt kan worden aan zijn boeken. Eén probleempje: daarvoor moet hij wel samenwerken met de slimme en mooie rechercheur Kate Beckett (Stana Katic). 

Liefde en haat gaan hand in hand 

Maar zoals je wel kunt verwachten, wordt hun samenwerking met de week heftiger en heftiger... op allerlei vlakken! Het lijkt namelijk op het eerste gezicht misschien Richards kans om van zijn writersblock af te komen en van haar een nieuw hoofdpersonage te maken, maar daar steekt zij vrijwel direct een stokje voor. Nu al benieuwd?

Bekijk hieronder dan maar snel de trailer van het eerste seizoen.

De acht seizoenen van Castle zijn vanaf 5 april te zien via Videoland. Toch meer zin in iets anders? Deze series verschijnen deze maand nog op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: