Fred van Leer

De invoering van de avondklok ligt nu echt op tafel. Mocht 'ie er ook daadwerkelijk komen, dan kunnen we in ieder geval terecht bij déze 9 BN'ers. Die helpen je met de verwerking van deze zware maatregel door de meest flauwe grappen van een heerlijk bedenkelijk niveau te plaatsen. Lekker.

Article continues after the ad

Benieuwd hoe talkshows Op1 en Jinek omgaan met een avondklok? Wij zochten het voor je uit.

 

1. Hans avondklok

Nederlands bekende illusionist wordt misbruikt voor de allerslechtste en daardoor ook allerbeste avondklok-grap ever. Thanks, Fred van Leer!

 

2. Avondklok Starterpack

Nog een giller van Fred: de 'avondklok starterpack' voor mensen die de regels vakkundig willen omzeilen. Het ergste van allemaal: Marktplaats is nu als een malle de verkoop van tweedehands Thuisbezorgd-jasjes te stoppen. 

 

Expeditie Robinson-host Kaj Gorgels had zijn starterpackje al binnen.3. Ron Boszhard kopt 'm in

WIDM-icoon Ron Boszhard komt met zo'n lekkere boomer-inhaker. De avondklok, 'WaAR Ga IK heM OpHanGeN?!'


4. Klokdown woordgrap

Jordi van de Bovenkamp, de comedian met de allerflauwste woordgrappen van Twitter. Hij is kort, maar héél krachtig!


5. 'Hoezo krijg je s'avonds wel corona?'

Geen grap, maar een lekker verbijsterend filmpje, gedeeld door Richard Groenendijk. "Hoezo krijg je s'avonds wel corona en overdag niet?", vraagt een geïnterviewde vrouw zich af. Ja, daar is natuurlijk geen speld tussen te krijgen. Richard: "Ja daar hééft ze natuurlijk een puntje." Je kon ons opvegen hoor.


6. De gouden tip

Monique Smit deelde vandaag een filmpje dat ze vorig jaar al online zette (ze heeft een voorspellende blik). Neem gewoon een vuilniszak mee de straat op en niemand doet je wat.


7. De hond van Steven Kazàn

Goochelaar en comedian Steven Kazàn, zoon van Hans, gooit z'n hondje in de avondklok-verhuur!


8. Uitlaat-tip

Insta-fenomeen Bas Smit weet ook wel een manier om alsnog legaal over straat te kunnen. Ken je een furrie? Vraag of 'ie nog zo'n hondenhoofd heeft liggen en doe er je voordeel mee.


9. Gek van de kids

Veel ouders zitten nu al weken in een soort limbo. Thuisonderwijs loopt dwars door je werk heen, je weet niet meer wat voor dag het is en schiet middenin de nacht wakker zonder duidelijke reden. Jan Versteegh heeft dé oplossing!