Zooey Deschanel

Iedereen heeft ergens ter wereld een paar dubbelgangers rondlopen. Dat geldt voor ons, voor jou en natuurlijk ook voor beroemdheden! Hieronder zetten we 9 celebrity lookalikes voor je op een rijtje. Kijk en huiver...

1. Katy Perry en Zooey Deschanel

Jep, ze hebben allebei donker haar en grote, blauwe ogen. Het was echter vooral toen Katy Perry een pony probeerde, dat ze als twee druppels water op New Girl-actrice Zooey Deschanel leek!

Katy Perry en Zooey Deschanel

 

Article continues after the ad

2. Javier Bardem en Jeffrey Dean Morgan

Ook onze nummer 2 in dit toplijstje met celebrity lookalikes zal je niet verbazen. Javier Bardem en Jeffrey Dean Morgan (oftewel: de man die eigenhandig de kijkcijfers van The Walking Dead om zeep hielp) zouden namelijk gewoon (tweeling)broers kunnen zijn!

Javier Bardem en Jeffrey Dean Morgan

 

3. Bryce Dallas Howard en Jessica Chastain

Rood haar, check. Groene ogen, check. Hoge jukbeenderen, check. Het is niet moeilijk om te zien waarom Bryce Dallas Howard en Jessica Chastain vaak te vinden zijn in lijstjes met dubbelgangers. Ook volgens ons mogen deze twee actrices ab-so-luut niet ontbreken!

Bryce Dallas Howard en Jessica Chastain

 

4. Zach Braff en Dax Shepard

Zach Braff en Dax Shepard zijn gelukkig niet blind voor hun gelijksoortige looks. Wat heet: de twee, die in het echte leven ook nog eens vrienden zijn, plaatsen zelfs wel eens gezellig samen foto's. Uiteraard met handige beschrijving om ons te helpen hen beter uit elkaar te houden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

See we’re not the same person. Check out @daxshepard ‘s podcast @armchairexppod .

Een bericht gedeeld door Zach Braff (@zachbraff) op

 

5. Sarah Hyland en Mila Kunis

Waarschijnlijk zegt onderstaande foto genoeg: Sarah Hyland en Mila Kunis lijken enorm veel op elkaar. Ben je toch nog niet overtuigd? We nodigen je van harte uit om eens naar Modern Family te kijken. Dat geldt met name voor de latere seizoenen waarin Sarah wat ouder is. In dat kader hebben we trouwens goed nieuws: seizoen 9 en 10 van Modern Family zijn nu eindelijk op Netflix te checken!

Sarah Hyland en Mila Kunis

 

6. Boy George en Sophie Turner

Boy George onthulde vorig jaar dat niemand minder dan Sophie 'Sansa Stark' Turner uit Game of Thrones hem wellicht gaat spelen in een biopic. En we moeten zeggen... De gelijkenis is bijzonder treffend! Zo erg zelfs dat wij geïnspireerd raakten tot het schrijven van dit toplijstje over die eventuele biopic.

Boy George en Sophie Turner

 

7. Amy Adams en Isla Fisher

Ook Amy Adams en Isla Fisher worden vaak tot de celebrity lookalikes gerekend. En dat is best bijzonder, aangezien de actrices een heel andere oogkleur hebben. Toch kunnen wij niet ontkennen dat de twee enorm veel op elkaar lijken. Gelukkig kunnen Amy en Isla wel lachen om het feit dat ze vaak voor de ander aangezien worden!

Amy Adams en Isla Fisher

 

8. Zoë Saldana en Jada Pinkett Smith

Ondanks dat Zoë Saldana (Avatar, Guardians of the Galaxy) vaak onherkenbaar is in films lijkt ze onder al die dikke lagen make-up enorm op Jada Pinkett Smith, de vrouw van Will Smith. Geloof je ons niet? Je hoeft alleen maar naar de foto's hieronder te kijken om te zien dat we gelijk hebben!

Zoe Saldana en Jada Pinkett Smith

 

9. Will Ferrell en Chad Smith

We hebben de beste celebrity lookalikes voor het laatst bewaard. Acteur Will Ferrell lijkt namelijk als twee druppels water op Red Hot Chili Peppers-drummer Chad Smith. Om voor eens en voor altijd te bewijzen welke kloon de beste is, besloten de mannen de strijd uit te vechten middels een potje drummen. Kijk maar!

 

Gelukkig vinden de meeste beroemdheden het best leuk om een lookalike te hebben! Soms levert het echter alleen maar ellende op... Vraag Adele en George Clooney maar.