Fotograaf
Brunopress/Getty Images
Nicole Kidman, still

Met een mega haar- en make-up-team kan je toch geen bad hair-day hebben?! Nou deze Hollywood-acteurs verschijnen toch met bizarre rode loper-looks op een filmpremière. Dit zijn de 8 slechtste kapsels van de sterren.

1. Drew Barrymore

De heftige dip-dye

Drew Barrymore valt lekker op tijdens de première van haar roller-derby-film Whip It (2009). Voor de duidelijkheid: wij zijn niet vies van een dip-dye, maar dit zwarte blok in de Charlie’s Angels-actrice’s haar is een grote misser. Gelukkig loopt ze er vandaag de dag in haar eigen talkshow wat beter bij.

 

2. Scarlett Johansson

De mullet

Article continues after the ad

De mullet mag dan wel een trend zijn (geweest, hopelijk), maar wij willen ‘m niet meer bij Scarlett Johansson zien. De Black Widow-actrice rockt veel verschillende haarstijlen in de Avengers-films, maar tijdens de Independent Spirit Awards in 2003 slaat ze met deze hairdo de plank volledig mis.

 

3. Justin Timberlake

Noodle haar

Iedere tiener heeft ooit een slecht kapsel gehad, maar Justin Timberlake maakt wel een extreme fout. Dankzij zijn N Sync-tijd kan je niet om de noodle-memes heen. We willen je natuurlijk de grappige creaties en iconische videoclip van I Drive Myself Crazy niet onthouden.

 

4. Robert Pattinson

Het… vierkante blokje?

Eehm tsja… wat moeten we hier over zeggen? Voor wie het zich afvraagt: dit is echt Robert Pattinson. De schokkende beelden van zijn kapsel inclusief het vierkante blokje zie je hieronder.

 

5. Jennifer Lopez

Hairspray

Deze prachtige vrouw maakt tijdens de Oscars in 2002 wel een hele aparte haarstyle-keuze. Wij vragen ons nog steeds af of dit geen foto is van JLo uit de jaren 80, toen dit kapsel à la Hairspray nog een trend was.

 

6. Nicole Kidman

?

Je vraagt je vast af: is dit Nicole Kidman wel? Eh helaas wel ja. In BMX Bandits (1983) tovert ze een bad hair day om in een bad hair…jaar? Wie denkt dat deze look puur voor een filmrol is: ook tijdens de interviews in 1983 draagt ze dit opvallende kapsel.

 

7. Emma Watson

Te korte fringe

Hermione Granger heeft een slecht kapsel in de eerste Harry Potter-films, maar Emma Watson kan er zelf ook wat van. In 2018 liet ze een wel erg korte pony zien op de rode loper van de Oscars. Wat ons betreft niet haar beste look…

 

8. Joe Manganiello

Blauwe mohawk

We sluiten met een knaller af: de nieuwste look van Joe Manganiello. Zijn blauwe mohawk past helemaal in het 2020-thema. Daar laten we het maar bij…

Iemand die daarentegen altijd prachtig haar heeft is Nicolas Cage. Als je deze 15 Cage-kapsels ziet dan weet je waarom. Komt zijn Joe Exotic-haar binnenkort ook in het rijtje?