Humberto Tan, hilarische fragmenten

Met zijn hartelijke lach en eeuwige enthousiasme bezorgde Humberto Tan ons jaren geleden iedere avond een goed gevoel. Helaas liep zijn RTL Late Night-avontuur niet helemaal af zoals gehoopt, maar hij komt terug en we voorspellen nu al: beter dan ooit! Alhoewel, de onderstaande fragmenten zijn en blijven natuurlijk onvergetelijk.

8. Humbero Tan krijgt een bijzondere serenade

“Humberto Tan, wat ben jij van plan? Je bent echt zo'n charmante man. Ik vertrouw het voor geen reet.” Wie aan Humberto Tan denkt, denkt natuurlijk direct aan muziek. De sterren van over de hele wereld schoven bij hem aan, maar ook dichter bij huis zijn ware talenten te vinden. Zo zongen zowel Nick en Simon als Jeroen en Dennis twee hilarische serenades. En die zorgden niet alleen voor blozende wangetjes bij de charmante talkshowhost, maar ook voor een slappe lach van jewelste.

7. Lachen, gieren en brullen

Het bovenstaande fragment werkte al op onze lachspieren, maar dat geldt ook zeker voor de volgende video die we eerder al uitriepen tot 'het grappigste moment' van heel RTL Late Night. Martijn Koning nam op zijn eigen unieke wijze het nieuws door, en dat zorgde ervoor dat Humberto, Nick en Simon niet meer bijkwamen. Als iemand je de volgende keer vraagt waarom Late Night met Humberto wél leuk was, laat je gewoon dit moment zien. Duidelijk genoeg toch?

Article continues after the ad


6. Hij weet wel raad met een baton

Dat-ie kan dansen weten we, maar onderschat Humberto's eigen krachten om muziek te maken ook niet. In 2014 kreeg mr. Tan een snelcursus van 'Maestro' Dominic Seldis. Hij ging er net als in alles wat hij doet vol in, en begeleidde het orkest naar grote hoogtes. Maar of hij daadwerkelijk zijn roeping heeft gemist of dat hij de plank missloeg? Daarvoor moet je toch echt even het onderstaande fragment bekijken.


5. Dansbattle met Jochem Meyer 

Zeiden we 'losse heupjes'? In het onderstaande fragment gingen niet alleen zijn eigen voetjes van de vloer, hij wist zelfs cabaretier Jochem Meyer aan het dansen te krijgen. De twee waagden zich aan een vrij ingewikkelde routine van danser Vincent Vianen. Humberto Tan ging dat - zoals we dat van hem gewend waren - makkelijk af, maar Jochem Meyer moet toch nog even blijven oefenen. Sorry Jochem! 


4. Sportief? Rico Verhoeven maakt hem kapot

Zo zie je maar: iedereen heeft zijn talenten. Waar de zweetdruppeltjes in het vorige fragment misschien nog niet eens te zien waren, is dat bij het onderstaande fragment wel anders. Humberto Tan wordt letterlijk en figuurlijk afgemaakt door kickbokser Rico Verhoeven. Hij krijgt klappen in zijn buik, fietst erop los, rent de longen uit zijn lijf... en dan hebben we alleen nog maar de warming-up gehad. Tja, we zouden bijna medelijden met hem hebben als het niet stiekem om te gieren was. 


3. Schreeuwen als een gillende keukenmeid

Als Humberto ergens voor gaat, dan gaat hij er ook met volle overtuiging voor. Onzeker is alleen of hij ooit nog eens bij Max Verstappen in de auto stapt als de Formule 1-racer met zo'n 240 kilometer per uur over een circuit racet. "Ik kom niet heel mannelijk over in dit stukje", bekende de presentator direct. "Maar dat heeft een reden." Zet je oortjes dus maar snel wat zachter, want een gillende keukenmeid is er niets bij. 


2. Genieten met Ladies of Soul

In het onderstaande fragment zien we Humberto hoe we hem het liefst zien: swingend. "You gotta take it slow", aldus een zingende Edsilia Rombley. Nou, zo'n verleidelijke paringsdans kan hij in deze coronatijd misschien niet uitvoeren, maar we hopen maar dat we snel weer dicht op elkaar mogen staan. Dan weten we zeker dat Humberto Tan zijn heupen weer losgooit. Dat wordt genieten met een hoofdletter G. 


1. Humberto Tan voelt hoe het is om ongesteld te zijn

Het is én blijft een ware klassieker: Humberto Tan die zich onderwierp aan de maandelijkse stonden van de vrouw. We vermoeden dat dit fragment niet alleen bij ons in ons geheugen gegrift staat, maar dat het ook onvergetelijk is geweest voor de presentator zelf. Hij schreeuwde het namelijk écht uit van de pijn. "Ik kan me niet voorstellen dat je dit de hele dag moet voelen." Nou, helaas kunnen velen van ons niet hetzelfde zeggen en daarom is het des te leuker om eens te zien hoe het mannelijke geslacht hierop reageert. Pijnlijk? Absoluut. Hilarisch? Des te meer.

Humberto is voortaan elke zondag om 22:15 uur te zien op RTL 4!