How you doin'? Kerst komt er nu echt aan en om die kriebels een plekje te geven, zochten wij naar de allertofste Friends-Kerstcadeau's. Want de moeder aller sitcoms mag natuurlijk niet ontbreken onder de Kerstboom!

De ultieme dvd-box

Good old dvd'tjes: wie gebruikt deze vooroorlogse dingen nog? Wij in ieder geval niet, maar voor die arme Netflix-loze Friends-fans is deze dikke box, met álle tien seizoen verdeeld over fucking veertig (!) discs, een uitkomst. En zo héél duur is 'ie nu ook weer niet.
 

Funko Pops

Harry Potter, Marvel- superhelden, Game of Thrones; alles en iedereen heeft een eigen Funko Pop-lijn. Deze schattige poppetjes zijn er natuurlijk ook in Friends-versies. Wil jij een mini Joey, Chandler, Rachel, Monica, Ross en Supergirl-Phoebe? Kopen dan!

 

Trivial Pursuit

Dit pareltje kwam vorige week al voorbij en mag ab-so-luut niet ontbreken op je Kerst-wishlist. Met Friends Trivial Pursuit kun je jouw vriendengroep voor eens en voor altijd bewijzen dat je de meeste Friends-kennis in huis hebt.

 

The Game Ross Invented

Herinner je seizoen 4 aflevering 12 nog? In The One with the Embryos zien we Ross’ zelfgemaakte bordspel. Het was de mannen tegen de vrouwen met als inzet: het appartement. Je kunt dit bordspel ook zelf kopen! Ruzie gegarandeerd. 
 

Hugsy

Baby Emma van Ross en Rachel wist ‘m al eens te bemachtigen en nu kun jij ook je eigen Hugsy kopen! Kruip in de huid van Joey met zijn favoriete knuffelpinguïn. Pas wel op voor het prijskaartje...
 

Top Trumps Card Game

Neeee, niet die Trump. Maar: trump als in ‘aftroeven’. In Top Trumps Card Game krijgen jij en je vrienden Friends-scènes voorgeschoteld en je kunt elkaar – zoals met Pokémonkaarten – verslaan op basis van de waarden van je kaarten. Lachen! En spotgoedkoop.
 

Central Perk-goodies

Deze is alleen voor de échte fans die geen moeite hebben kitsch-cadeautjes. Zijn Central Perk-mokken, notebooks en sleutelhangers niet te cliché voor je? Op Ebay staat een pakket met al deze goodies plus een shitload aan Friends-catchphrases als 'Joey doesn't share food!' en 'They don't know that we know they know we know'.
 

Bonus: Rachel’s Trifle

Als we dan toch in Kerstsferen zitten: je kunt ook een Friends-twist geven aan je Kerstdiner. Zo is Rachels beruchte Trifle met gehakt een perfect – gestoord en smerig – toetje. Volgens Ross smaakt het naar voeten, maar oordeel vooral zelf. Zo tover je ‘m op tafel.
 


Matt LeBlanc kon er niet echt van genieten.
 

Count Olaf haalt nog één keer al zijn vermommingen uit de kast! Krijgt de gemene schurk eindelijk de Baudelaire-kinderen te pakken? Check de trailer van het laatste seizoen van A Series Of Unfortunate Events!

Het zal je gebeuren: je ouders verdwijnen en laten je een gigantische erfenis na… en je geflipte oom doet alles om die poet in handen te krijgen!

In het derde seizoen van ASOUE, dat de laatste vier boeken behandelt, ontdekken we eindelijk het lot van de Baudelaire-kinderen. Ontsnappen ze eindelijk aan hun gestoorde oom? Worden ze voer voor de haaien? Of… allebei?

 

Unfortunate…

Neil Patrick Harris liet eerder dit jaar al weten dat het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events het laatste is. De makers besloten om de structuur van de boeken zo veel mogelijk te volgen, en aangezien ze binnenkort allemaal behandeld zijn is het over en sluiten… Jammer, want de serie was behoorlijk populair!

Natuurlijk zijn er nog wel mogelijkheden voor een eventuele spin-off. Lemony Snicket (de schrijversnaam van Daniel Handler) schreef óók de boekenserie All The Wrong Questions, die gaat over zijn werk voor de geheime V.F.D-organisatie.

De ster van A Series Of Unfortunate Events, Count Olaf, speelt in deze boekenreeks geen rol van betekenis… Dat we Neil Patrick Harris terugzien als ‘crimineel genie’ is helaas onwaarschijnlijk.

Het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events is vanaf 1 januari te streamen op Netflix.

Een of andere Netflix Amerika-medewerker had zijn dag niet óf haat Gossip Girl héél erg. Op twitter buitelt iedereen over elkaar heen en gaan mensen aan de haal met de hilarische, maar keiharde nieuwe versie van de beschrijving bij Gossip Girl.

Het is alweer zes jaar gelden dat de wereld er ein-de-lijk achter kwam wie nu die Gossip-blogger was tussen alle New Yorkse elite en sindsdien zitten we in een Gossip Girl-loos zwart gat. Netflix Amerika duwt ons er nu een stukje verder in met een snoeiharde nieuwe beschrijving. En het is nogal pijnlijk.

Savage

Comédienne Lane Moore zag de bitchy beschrijving voor het eerst en die deelde ze meteen op twitter. “Netflix: ‘let’s get someone who fuckin hates Gossip Girl to write the description of Gossip Girl’”, zo schreef ze erbij.
 


Unreasonably attractive

Deze chagrijnige medewerker heeft ergens wel een punt: de jongens en meiden uit de show zijn bijna zonder uitzondering véél te knap en aantrekkelijk. En ja, het zijn eigenlijk ook een stelletje verwende nesten. Dit was juist wat de serie mede zo lekker maakte dus… stop, Netflix Amerika!
 


Dan komt terug!

Fans van Dan Humphrey kunnen binnenkort opnieuw genieten van deze superknappe dude. Hij speelt namelijk een stalker in de nieuwe, zwoele hit van dit moment: thrillerserie YOU. Nog beter nieuws: hij komt op 26 december naar Netflix én er komt een tweede seizoen!