Na de aflevering van gisteren zitten we precies op de helft van Expeditie Robinson 2019. Een mooi moment om eens de geschiedenis in te duiken met de grappigste, smerigste en beste momenten van uit de meest recente Expedities!

1. Ryanne flapt er alles uit

Elle Bandita, aka Ryanne van Dorst, zorgde tijdens haar deelname voor enorm veel sfeer. Schunnige, vunzige sfeer! En ‘vingeren in de bosjes’ was niet eens haar hoogtepunt, moet je nagaan! Heerlijk nagenieten met deze eigenzinnige compilatie:
 


2. Corry Konings vs. I Am Aisha

Het scheelde niet veel of rapper I Am Aisha had Corry Konings uit het spel geschreeuwd. De Expeditie van vorig jaar stond vooral in het teken van opgevers, en dat komt – als we deze uit de hand gelopen fittie terugzien – waarschijnlijk door de verziekte sfeer. Blegh. Maar… stiekem ook wel geinig om opnieuw te beleven.
 


3. Shelly Sterk vs. Roeland Fernhout

Vond je het al zielig voor Corry? Nou, de Robinson-ruzie tussen Shelly en Roeland (editie 2017) was nóg feller. Die vloog echt gierend uit de bocht. Zo erg zelfs, dat de beelden van internet zijn gehaald. Hé, jammer…. Maar geloof ons: deze verdient zeker een plekje in deze lijst.
4. Danny Ghosen en de ratten

De ergste nachtmerrie voor iedere Robinson: moederziel alleen op een eiland met een grote groep gore ratten als enig gezelschap. Het overkwam Danny Ghosen op afvallerseiland. “Als het donker wordt, is het party time voor de ratten.” (nummer 3 in het filmpje)
 

Doorbijtmomenten 20 jaar Expeditie Robinson

Deze doorbijtmomenten kozen de gasten van Eilandpraat. Welke is jouw favoriet? #ffdoorbijten #fishermansfriend

Geplaatst door Expeditie Robinson op Zondag 1 september 2019


5. Shelly Sterks eetproef

Weer komen we Shelly tegen in de lijst. Naast een knallende ruzie, zorgde ze namelijk ook voor smerige beelden waar we nog steeds van moeten kokhalzen. Ze werkte tijdens de beruchte eetproef de ene na de andere ranzige hap naar binnen. Of ze had extreme honger óf ze is gewoon bikkelhard. Hoe dan ook: spectaculair! 
 

FF Doorbijten Award

Over ff doorbijten gesproken... 😛 #ffdoorbijten #eetproef #fishermansfriend

Geplaatst door Expeditie Robinson op Zondag 6 oktober 2019


6. Eetproef-kotscompilatie

Nog steeds trek? RTL maakte een speciale eetproef-compilatie en die moeten we gewoon in dit lijstje zetten. Kijk hoe de kandidaten één voor één proberen hun verrotte hapjes binnen te houden. Maar uiteraard: dat lukt voor geen meter.
 


7. Tanja Dexters

Bikkel Tanja Dexters, Miss België, ontpopte zich in 2011 tot de allergrootste survivor van de afgelopen seizoenen. Ze zat 9 dagen in een vieze, vochtige grot vol doodenge vleermuizen en nóg gaf ze niet op. Het beste van alles? ZE WON! Helaas zijn er geen beelden meer te vinden, maar bij iedereen die toen keek zal dit voor altijd op hun netvlies staan.
 

 

Article continues after the ad