Victor en Sergio zoeken kandidaten voor een nieuw seizoen First Dates!

Oké, datingshows die veel te ver gaan zijn natuurlijk enorm entertaining… Maar het is eigenlijk minstens zo leuk als de kandidaten wél echt de kans krijgen om de liefde van hun leven te vinden! Hieronder vind je de 7 beste, meest romantische datingshows ooit.

7. The (Un)dateables

Inmiddels heet deze datingshow The Dateables, maar wellicht ken je 'm beter onder de naam The Undateables. Niets staat echte liefde in de weg, maar de weg ernaartoe kan voor de kandidaten van dit tv-programma soms wat ingewikkelder zijn, bijvoorbeeld omdat ze een handicap hebben die hun mobiliteit in de weg staat. Niettemin laten zij zich nooit tegenhouden door de hobbelige weg. En dat is precies waarom we The Dateables een van de beste datingshows ooit vinden!

 

6. Liefde op het Eerste Gezicht

In dit toplijstje met de beste datingshows ooit noemen we ook twee golden oldies, te beginnen met Liefde op het Eerste Gezicht. We zagen in dit programma hoe 3 vrouwen en 3 mannen bekijken of ze bij elkaar passen. Matchende koppels werden getrakteerd op een etentje waar ze de volgende uitzending over mochten vertellen. Liefde op het Eerste Gezicht werd aanvankelijk gepresenteerd door Rolf Wouters en Caroline Tensen. Kijk maar eens hoe leuk ze dat deden!

Article continues after the ad

 

5. The Bachelor(ette)

Hoera! Na een lááááánge afwezigheid keert The Bachelor eindelijk terug op de Nederlandse tv. Of nou ja, in dit geval gaat het om de Videoland exclusieve variant met een vrouw in de hoofdrol: The Bachelorette! Het principe is echter onveranderd. We kunnen dankzij Videoland weer een paar weken nagelbijtend  afwachten welke kandidaten een roos in ontvangst mogen nemen tijdens de iconische rozenceremonie. Heerlijk! Wat we verder in deze datingshow met Gaby Blaaser willen zien, vertellen we je in dit toplijstje.

 

4. Op Goed Geluk

Tegenwoordig swipe je gewoon naar links of rechts, maar vroeger ging dat heel anders! Toen zat je achter een enorm scherm vragen te beantwoorden naast Carry Tefsen in Op Goed Geluk! In deze datingshow stelde een kandidaat namelijk vragen aan 3 potentiële dates achter een soort waaier. Op basis van de antwoorden mocht één van de mannen of vrouwen mee op trip. In de volgende aflevering vertelden de deelnemers over de reis die ze maakten. Extra leuk: Op Goed Geluk was de eerste Nederlandse datingshow ooit!

 

3. Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw (BzV) is zonder twijfel de meest succesvolle datingshow ooit. Niet alleen qua kijkcijfers, maar ook wat betreft loopduur én slagingskans! Het is namelijk de langstlopende datingshow ooit op de Nederlandse tv, die al voor heel wat gelukkige mensen gezorgd heeft! Zodoende zetten we eerder dit jaar met gemak 15 koppels op een rijtje die nog altijd bij elkaar zijn. Nog even nagenieten van het meest recente BzV-seizoen? Dat doe je met deze hilarische tweets én de Boer Zoekt Vrouw Specials!

 

2. Married at First Sight

Ondanks dat lang niet alle huwelijken standhouden, is Married at First Sight (MAFS) toch een van onze favoriete datingshows! Ook afgelopen seizoen was weer smullen, mede dankzij alle perikelen van smaakmakers Henkie en Wenkie. Omdat het nog even wachten is op een nieuw seizoen, wijzen we jullie graag op het goede nieuws dat Videoland afgelopen week met ons deelde. De streamingdienst komt namelijk met extra internationale seizoenen!

 

1. First Dates

In het BNN-programma First Dates volgen we singles die met elkaar op blind date gaan. Met de blauwe ogen van barman Victor, de wijze spreuken van maître Sergio en de ongemakkelijkheid van de mensen op date, is het elke keer weer puur genieten met First Dates. Op zoek naar voorbeelden van die awkward momenten? Die hebben we genoeg! Dat First Dates onze favoriete datingshow is, heeft echter net zo goed te maken met het feit dat Cupido ook nog wel eens raak schiet. <3