Channah en Quentin, Temptation Island

Temptation Island verwelkomt ieder jaar de meest spraakmakende koppels. Van ‘Timtation’ tot hét Temptation-koppel Niels en Rosanna, we’ve seen it all. Vanavond is de allerlaatste aflevering van dit seizoen en blikken we terug op onze favoriete stellen.

5. Channah en Quentin

Temptation Island VIPS seizoen 2

We trappen de lijst af met het reality-koppel Channah en Quentin. De twee deden mee aan het laatste seizoen van Temptation Island VIPS, maar werden halverwege weggestuurd omdat Channah zwanger bleek te zijn (Huh)! Alhoewel Quentin veel flirtte met alle verleidsters op het eiland, bleven de twee toch samen en zijn ze nu zelfs zwanger van hun tweede kindje! Channah en Quentin bleven na Temptation Island in de spotlights staan met een eigen realityserie over hun eerste zwangerschap en nu hebben de twee een eigen YouTube kanaal waar ze een kijkje in hun leven geven. 

 

4. Lisa en Merijn

Temptation Island seizoen 2

Article continues after the ad

Niet iedere relatie overleeft Temptation Island. Lisa en Merijn leken het perfecte stel totdat Merijn vreemd ging met verleidster Pommeline. De twee kregen zelfs een relatie! Maar what goes around, comes around en het hart van Merijn werd gebroken toen Pommeline hem inruilde voor collega-verleider Fabrizio.

3. Zach en Simone

Temptation Island seizoen 5

Ook dit seizoen hadden we weer een spraakmakend koppel om van te genieten. Zach en Simone kwamen als vervanging van 'smokkelkoppel' Gianni en Melissa. Al snel was het nieuwe koppel het middelpunt van de aandacht en gingen er geruchten rond dat ze al lang uit elkaar waren. Zach wist ook presentatrice Annelien te irriteren door vreemd te gaan met verleidster Romee en tijdens het kampvuur zijn eigen vriendin de schuld te geven. De laatste keer dat we ze zagen, was er een ijskoude spanning tussen de twee en leek de relatie afgelopen te zijn. Vanavond zullen we zien hoe het nu met Zach en Simone gaat.

 

 

2. Tim en Deborah

Temptation Island seizoen 3

De enige echte 'Timtation' mag natuurlijk niet uit ons lijstje ontbreken. Tim beloofde eeuwige trouw, maar binnen een paar dagen was hij hopeloos verliefd op verleidster Cherish en liet hij zelfs een tattoo zetten ter ere van zijn nieuwe vlam. Tims aparte uitspraken en gedrag maakte hem na de opnames nog steeds de man waar iedereen het over had. Zo wilde hij zijn ex Deborah wel op het huwelijk van hem en Cherish hebben...Huh?! 

 

1. Niels en Rosanna

Temptation Island seizoen 2 en Temptation Island VIPS seizoen 1

Het ultieme Temptation-koppel is zonder twijfel Niels en Rosanna, die niet 1 maar 2 keer afreisden naar het eiland vol verleidingen. De twee willen zelfs een derde keer de ultieme relatietest aangaan! En waarom ook niet? De twee hebben keer op keer bewezen dat hun relatie té sterk is om kapot te gaan. De eerste keer ging Rosanna vreemd en daar was Niels niet blij mee, maar de twee besloten toch samen te blijven. En tijdens hun tweede deelname aan Temptation Island was het Niels die een slippertje maakte, maar ook dat betekende niet het einde van hun relatie. De twee zijn nog steeds gelukkig en zijn zelfs verloofd! Als dat geen echte liefde is…

 
De finale van dit Temptation Island seizoen is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL 5. Als je niet kan wachten kun je hem nu al zien op Videoland!