Chilling Adventures of Sabrina

Het vierde en laatste Chilling Adventures of Sabrina-seizoen staat sinds gisteren op Netflix. Dat vonden wij een mooie gelegenheid om eens te kijken naar... de privélevens van de sterren! Hebben ze een bae of gaan ze solo?

1. Kiernan Shipka – Sabrina herself – heeft de liefde gevonden! Ze is een item met regisseur Christian Coppola (verre familie van Francis Ford).


2 en 3. Een dubbele voltreffer: Ross Lynch (Harvey) en Jaz Sinclair (Rosalind) maakten in januari 2020 bekend dat ze ook in real life aan het daten zijn! En dat gaat nog altijd lekker:


4. Hilda! Lucy Davis is momenteel single, maar was van 2006 tot en met 2011 getrouwd met acteur Owain Yeoman.


5. Ambrose-acteur Chance Perdomo is lekker mysterieus! We hebben geen idee of hij relaties heeft gehad; laat staan met wie.


6. Michelle Gomez (Mary) gaat al jaren steady met acteur Jack Davenport. Ze trouwden in 2000 en zetten in 2010 hun zoon Harry op de wereld.


7. Het liefdesleven van Tati Gabrielle (Prudence) is een groot mysterie waar we zelfs met alle hekserij van de wereld nog geen grip op krijgen. Oftewel: voor zover we weten single!


8. Adeline Rudolph (Agatha) sloeg een 'Archie-verse-collega' aan de haak: ze gaat met acteur Tommy Martinez, die Malachai speelde in Riverdale.


9. Richard Coyle (Father Faustus Blackwood) was ooit getrouwd met actrice Georgia Mackenzie en kreeg later een relatie met Ruth Bradley, óók actrice. Nu is 'ie single.


10. Miranda Otto (Zelda) gaat way back met manlief Peter O'Brien. Ze trouwden in 2003 en hebben een dochter!


11. De Insta-game van Lachlan Watson (Theo) is on fire, maar helaas worden we er qua liefdesnieuws niets wijzer van. Lachlan is hoogstwaarschijnlijk single.


12. Hetzelfde geldt voor Gavin Leatherwood (Nick): superactief op Insta, maar we vinden er geen liefdeskiekjes...


13. Dorcas-actrice Abigail Cowen - hoofdrolspeelster van de aankomende live-action-Winx-serie van Nettflx - is flying solo!


14. De single-train dendert nog even door: ook Tyler Cotton (Melvin) heeft, zo lijkt het, geen partner, of hij deelt die gewoon niet op zijn socials, kan ook.


15. Last but not least: Jonathan Whitesell (Robin). Hij schijnt met actrice Chanelle Peloso te daten, maar we konden helaas geen bevestiging vinden.

 

Article continues after the ad