Puilt je drukke agenda uit en zijn er nog allerlei dingen die je moet doen? Fuck de drukte. Zet even alles opzij, maak je hoofd leeg en kill die stress met deze 13 superhete filmseksscènes. (check eerst of je geluid niet te hard staat!)

Dakota Johnson en Jamie Dornan

Fifty Shades

Dakota Johnson vond het opnemen van de vele Fifty Shades-vrijpartijen maar saai. En als SM niet je ding is, en je het lekker degelijk wil houden, kwam je óók gewoon aan je trekken. Fifty Shades had namelijk ook ‘normale’ seks. Prima!
 

 

More content below the advertising

Idris Elba en Kate Winslet

The Mountain Between Us

De Sexiest man alive van 2018 in actie! Daar hoeven we niets aan toe te voegen.
 

 

Anne Hathaway en Jake Gyllenhaal

Love & Other Drugs

Hathaway en Gyllenhaal gaan werkelijk te keer als een stel konijnen in Love & Other Drugs. Jezus jongens, gaat ‘ie lekker?
 

 

Jake Gyllenhaal en Heath Ledger

Brokeback Mountain

Jack (Jake Gyllenhaal) en Ennis (Heath Ledger) besluiten om te kappen met dat ‘kat-uit-de-boom-kijken’-gedoe en geven eindelijk toe aan hun ware gevoelens voor elkaar. Dé seksscène uit Brokeback Mountain en tevens het begin van een tumultueuze relatie.
 

 

Patrick Swayze en Demi Moore

Ghost

Niets brengt je zo in de mood als… pottenbakken! Tja, ieder zijn eigen fetisj, zeggen we dan. Toch blijft deze scene tussen Patrick Swayze en Demi Moore uit Ghost nog altijd even stomend en iconisch.
 

 

Malin Akerman en Patrick Wilson

Watchmen

Superheldenseks is natuurlijk véél intenser dan gewone mensen-seks, zo liet Watchmen zien. Helaas zette regisseur Zack Snyder er een libido-killende soundtrack onder. Luister maar…
 

 

Rachel McAdams Ryan Gosling

The Notebook

Volgens ons de aller-allerbeste Nicholas Sparks-film evah. Ook de stomende momenten tussen hoofdrolspelers Ryan Gosling en Rachel McAdams spetteren van het scherm. Niet gek: de twee vielen tijdens de opnames van The Notebook als een blok voor elkaar. Aww!
 

 

Gary en Lisa

Team America

Twee poppen die alle standjes ter wereld uitproberen; Team America: World Police doet ’t gewoon. Van de makers van South Park (dat zie je meteen).
 

 

Elizabeth Berkley en Kyle MacLachlan

Showgirls

Wanneer je een vis op het droge legt, begint ‘ie heel erg te spartelen. Zie je het voor je? Actrice Elizabeth Berkley deed exact dat in haar bizarre zwembad-vrijpartij uit de erotische thriller Showgirls. Vanaf 1:26:20 begint ze als een malle te spartelen. Wow, intens... Probeer niet te lachen!
 

 

Jason Biggs en een appeltaart

American Pie

Voordat Jim (Jason Biggs) uit de American Pie-franchise zijn soulmate vond in Michelle, legde de seksueel gefrustreerde tiener het aan met een vers gebakken appeltaart. Wie zegt dat je twee mensen nodig hebt voor een seksscène?
 

 

Tommy Wiseau en Juliette Danielle

The Room

Cultfilm The Room van cinemagrootmeester Tommy Wiseau zit vol met bizarre momenten. Deze intens slechte – en daardoor onbedoeld hilarische – film bevat een seksscène die nogal cringy is. Wiseau’s personage Johnny ligt tijdens de daad nogal, euh, ‘hoog’. Het lijkt dus alsof ‘ie de navel van de arme Lisa (Juliette Danielle) penetreert! Er kwam zelfs een parodiesong over dit ontzettend ongemakkelijke moment.
 

 

Clive Owen en Monica Belucci

Shoot ‘em up

De seksscène uit Shoot ‘em up is lekker stomend, totdat een gewapende groep mannen het avontuurtje van Clive Owen en Monica Belucci kapot wil schieten – letterlijk. De twee liggen lekker te bonken met een huilende baby naast zich, wat het eigenlijk best fout maakt. Wanneer de killers binnenstormen, gaan Clive en Monica gewoon door. Sterker nog: miss Belucci komt tot een hoogtepunt terwijl haar hubbie de indringers doodschiet. Uuhm….
 

 

Gadverdamme!

Howard the Duck

Oké, officieel geen seks, maar het kwam toch écht bijna zover in de absolute zaadfilm Howard the Duck uit 1986. Actrice Lea Thompson (die Beverly speelt) klimt in bed met eend Howard (een creatie uit het Marvel-unversum, geloof het of niet). Ze knoopt zijn blousje los, begint met sexy praatjes en wrijft er lustig op los. Opeens beginnen Howards haren overeind te staan, en dat moet natuurlijk een boner voorstellen. “I’ve got a headache”, zegt Howard, die absoluut geen zin heeft in een vrijpartij. “And I’ve got the aspirine”, zegt Lea. Ugh! Stop!
 

 

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.