Wij kijken elke maand voor je wat de beste series op Ziggo zijn. Je vindt hieronder zodoende 10 geweldige series, die we iedereen van harte aan kunnen bevelen. Van True Detective tot The Sopranos en Game of Thrones, deze toppers mag je echt niet missen!

10. I Know This Much is True

De miniserie I Know This Much Is True is vanaf vandaag te zien bij Ziggo! In deze miniserie zien we Mark Ruffalo (The Avengers) in een dubbelrol: hij speelt de tweelingbroers Dominick en Thomas Birdsey. De broers hebben een vrij problematische relatie. Thomas is namelijk schizofreen. Toch doet Dominick er alles aan om zijn tweelingbroer uit een psychiatrische inrichting te krijgen.

 

9. Billions

Billions is een dramaserie over de machtsspelletjes die gespeeld worden in de financiële wereld. We zien hoe twee van de machtigste mannen in New York de strijd met elkaar aanbinden. Goed nieuws: Billions seizoen 5 is vorige week nieuw aan het aanbod toegevoegd! Je checkt deze serie via Ziggo Movies & Series.

Article continues after the ad

 

8. Six Feet Under

De familie Fisher runt een kleine begrafenisonderneming. In de eerste aflevering zien we hoe het gezinshoofd, Nathaniel Fisher, omkomt bij een verkeersongeluk. De daaropvolgende vijf seizoenen volgden de perikelen van de overgebleven (en behoorlijk disfunctionele) familieleden… Alle 5 seizoenen van Six Feet Under check je via Movies & Series XL.

 

7. Rome

Het historische drama Rome vertelt over de opkomst en ondergang van Caesar, door de ogen van twee soldaten. Ondanks dat Rome één van de beste series ooit gemaakt is, telt het toch slechts twee seizoenen… De reden? Er keek niemand naar! Die enorme fout kun je gelukkig alsnog goed maken. Je checkt Rome namelijk via Movies & Series XL.

 

6. True Detective

Ziggo Movies & Series XL heeft twee seizoenen van True Detective voor je aanbieding. Alleen het tweede seizoen van de spannende detectiveserie ontbreekt. Dat is echter geen bezwaar! De HBO-serie vertelt elk seizoen namelijk een ander verhaal, met andere hoofdrolspelers. P.S. True Detective is slechts één van de HBO-toppers die je nu via Ziggo kunt streamen.

 

5. Cosmos: Possible Worlds

Na het ongelofelijke succes van Cosmos: A Spacetime Odyssey kun je nu op Ziggo Movies & Series genieten van opvolger Cosmos: Possible Worlds. Uiteraard keert Neil deGrasse Tyson terug als onze gastheer tijdens een reis door de sterren. We zien werelden die mogelijk bewoond zijn geweest en werelden die nog moeten ontstaan… En waar misschien ooit wel mensen kunnen wonen!

 

4. The Sopranos

Om het wachten op die prequel-film zo aangenaam mogelijk te maken, zetten we eerst de serie op Movies & Series XL maar weer eens aan! The Sopranos geldt namelijk nog steeds als een van de beste series ooit gemaakt. De dramaserie draait om de memorabele maffiabaas Tony Soprano, die te maken krijgt met allerlei moeilijke thema's als depressie, verslaving en traditie.

 

3. Band of Brothers

In Band of Brothers vertellen Tom Hanks en Steven Spielberg het verhaal van Easy Company - een eliteteam van Amerikaanse parachutisten in de WWII. Er zijn natuurlijk talloze series over de Tweede Wereldoorlog series gemaakt, maar geen van alle wordt zo gewaardeerd als deze geweldige serie. Je ziet de tiendelige miniserie nu op Ziggo Movies & Series XL.

 

2. Game of Thrones

Ondanks dat het laatste seizoen niet iedereen tevreden kon stellen, is Game of Thrones in onze optiek toch een van de beste series ooit gemaakt. Van extravagante locaties en kostuums tot intrigerende personages en bloedstollende plotwendingen: de strijd om de troon hield miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd. Alles nog eens rustig nakijken, doe je via Ziggo Movies & Series XL.

 

1. Chernobyl

Ondanks dat je inmiddels vast wel eens van de beste HBO-serie ooit gehoord hebt, is de kans dat je Chernobyl nog niet gezien hebt best wel groot… We zetten de miniserie daarom eerder al met liefde op de eerste plek in ons toplijstje met de beste series op Ziggo die niemand gezien heeft. Gaat dat zien via Ziggo Movies & Series L en XL!

 

Benieuwd naar de rest van het aanbod van Ziggo? We vertellen je ook elke maand wat de beste films op Ziggo zijn. Daarnaast zetten we maandelijks voor je op een rijtje wat er aan het aanbod toegevoegd wordt. Ook leuk: we deden vorige week onderzoek naar de beste comedyseries op Ziggo.