Het DCEU-filmuniversum krijgt een nieuwe mokerslag te verwerken: The Flash met Ezra Miller in de hoofdrol is uitgesteld tot 2021. The Fastest Man Alive moet nog even geduld hebben en we kunnen Dumbledore de schuld geven.

Article continues after the ad

Hu, hoe dan, vraag je? Nou: Ezra Miller speelt een belangrijke rol in de Fantastic Beasts-films en, spoiler alert, hij is ook weer van de partij voor de derde film. Net als Johnny Depp, overigens. Fantastic Beasts 3 begint in juli 2019 met filmen en daardoor kan Ezra niet óók nog eens The Flash in diezelfde periode proppen. Ook zou het script voor de superheldenfilm nog niet perfect zijn geweest, zo meldt filmblad Variety.

Snelheidsduivel

The Flash dook voor het eerst op in Batman vs. Superman: Dawn of Justice (2016). Daarna kreeg hij een wat grotere rol in het niet-zo-superteam van Justice League (2017). Sinds die film horen we niets meer van de snelste man ter wereld en dat blijft voorlopig dus nog wel even zo...

    

Aquaman

Het is na de exit van Superman-acteur Henry Cavill (die wij overigens een meesteracteur vinden) de tweede rechtse hoek in het gezicht van de DCEU in korte tijd. Mogelijk komt er met Aquaman in december dan eindelijk een beetje licht in de duisternis. Anders kan de DCEU een keiharde reboot wel gebruiken!