Davina Michelle, Humberto

Na haar enorme wereldwijde succes tijdens het Eurovisie Songfestival liet Davina Michelle haar gouden keeltje ook deze keer niet thuis. Vanavond bij Humberto Tan liet ze weer eens horen wat ze kan! 

Article continues after the ad

De kijkers zijn nog altijd lovend over haar zangkunsten.

Nieuw project na Songfestival

Eigenlijk zat ze deze week niet aan tafel om het Songfestival wéér te bespreken, maar juist om te praten over Find Your Voice, een concertregistratie die op 9 juni online te zien is en o.a. is opgenomen op de Euromast. "Het is een digitaal theater waar concerten worden gehost en ik ben de eerste die dit mag gaan doen", vertelde een enthousiaste zangeres vanavond. "Ik heb me ongelooflijk laten verrassen door de show die we hebben gemaakt en de kwaliteit van iedereen in het team. Het is bizar hoe dik deze show gaat worden." 

Nog beter, groter en vetter

Het is haar tweede project in korte tijd, want als we nu aan Davina Michelle denken, denken we toch automatisch terug aan haar veelbesproken optreden van het Songfestival. "Ik wil elke keer als ik iets doe er een stapje bovenop, wil ik progressie en nog groter, dikker en vetter", legt ze uit. En dat lijkt met deze show te lukken. Zie hieronder alvast een sneak peek!

Sweet water

Voordat het echter zover is, liet ze nog één keer horen wat ze kan met het Songfestival-nummer Sweet Water. Beluister hieronder hoe dat klonk.

En kijkers waren natuurlijk weer diep onder de indruk van haar vocalen, ook al zal ze die niet inzetten tijdens het Songfestival 2022. Lees hieronder de reacties! 

Hopelijk heb je nog lang geen genoeg van Humberto Tan. De RTL-presentator is vanaf komende week namelijk dagelijks te zien om 22.00 uur

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.