Davina Michelle tijdens het Eurovisie Songfestival 2021

Davina Michelle stal de show tijdens de eerste halve finale van het Songfestival. Veel mensen zien het wel zitten om haar volgend jaar naar Italië te sturen, maar daar denkt de zangeres anders over.

Mijn team en ik hebben met z’n allen zoiets van: het moment is er misschien gewoon nog niet”, vertelde Davina aan Shownieuws. “Ik zeg nooit nooit, maar ik heb nu gewoon niet het gevoel dat dit het moment is om het te doen.

‘Wel om de tafel’

De zangeres, wier carrière omhoogschoot na Beste Zangers, vertelde ook wat ze zou doen als ze gevraagd werd om Nederland te vertegenwoordigen op het Songfestival. “Dan zou ik voor dit jaar wel om de tafel willen, maar ik denk dat ik ‘m oversla.

Article continues after the ad

Dries Roelvink

Ondanks dat ze enorm nerveus was voor het eerste optreden van ‘Sweet Water’ was ze een van de beste acts van de avond. De dag daarna liet Davina bij Beau al weten weinig interesse te hebben om mee te doen aan het liedjesfestijn. Iemand die een potentiële deelname wel ziet zitten: Dries Roelvink. De zanger met de gele zwembroek wil Nederland graag vertegenwoordigen. Tja… wie niet waagt, wie niet wint!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.