Davina Michelle

Hitzangeres Davina Michelle knalt binnenkort van het witte doek. "Ik krijg mijn eigen bioscoopfilm."

Article continues after the ad

Dat kondigde ze vandaag zelf aan op Instagram. Het gaat om een vooraf opgenomen concert. Haar fans kunnen dit optreden zo - ondanks de coronacrisis - alsnog 'bijwonen'.

Davina in de bios

Het zit zo. "Op 8 en 9 juli draait mijn concert ‘MY OWN WORLD’ in alle Pathé bioscopen in Nederland", schrijft Davina. Ze kwam samen met haar team tot deze creatieve oplossing door het coronavirus en de daarbij behorende gecancelde shows. "Vanaf het moment dat mijn concerten in AFAS LIVE werden gecanceld, ben ik met mijn hele team naar oplossingen gaan zoeken. Eerst hebben we de shows verplaatst, maar al gauw bleek dat de huidige situatie langer zou gaan duren dan gehoopt."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

IK KRIJG MN EIGEN BIOSCOOPFILM 🎬 Vanaf het moment dat mijn concerten in AFAS LIVE werden gecanceld, ben ik met mijn hele team naar oplossingen gaan zoeken. Eerst hebben we de shows verplaatst, maar al gauw bleek dat de huidige situatie langer zou gaan duren dan gehoopt. Daarom komen we naar jouw @pathe bioscoop in de buurt! Op 8 en 9 juli draait mijn concert ‘MY OWN WORLD’ in alle Pathé bioscopen in Nederland. Iedereen die een kaartje had gekocht voor mijn initiële shows in AFAS LIVE krijgt naast een voucher ook gratis toegang tot het concert op @pathethuis ! Scoor je tickets vanaf 11 juni in jouw Pathé bioscoop of op Pathe.nl

Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op


Tickets

Vanaf 11 juni kun je tickets scoren bij Pathé. En "iedereen die een kaartje had gekocht voor mijn initiële shows in AFAS LIVE krijgt naast een voucher ook gratis toegang tot het concert op Pathé Thuis". Benieuwd hoe een bios-bezoek er in deze corona-tijd uitziet? Dat legde Pathé eerder al haarfijn uit!