De zombiekraker World War Z met Brad Pitt krijgt binnenkort een vervolg. En daar hebben ze een van de meest toonaangevende regisseurs van Hollywood voor ingehuurd!

Article continues after the ad

De postapocalyptische zombiefilm World War Z was in 2013 een hit, maar de film sloeg net niet genoeg aan bij horrorfans om direct een vervolg te maken. Toch komt dat er vervolg er nu alsnog. En met regisseur David Fincher aan het roer kan het zomaar het vervolg worden waar fans van het boek op hoopten!

Gerenommeerd

De regisseur van moderne klassiekers als Se7en en Fight Club is niet de meest hand voor de liggende kandidaat om een vervolg op een zombieblockbuster te regisseren, maar hoofdrolspeler Brad Pitt heeft de gerenommeerde regisseur over de streep getrokken. Met hem maakte Fincher namelijk zijn beste en succesvolste films: Se7en en Fight Club.

Bestseller

World War Z is een verfilming van de bestseller van Max Brooks. Hierin moet Gerry Lane, in de film gespeeld door Brad Pitt, de wereld afreizen op zoek naar een oplossing voor een wereldwijde zombie-uitbraak. David Fincher heeft nog even tijd om zich in te lezen. De opnames voor World War Z beginnen pas volgend jaar.