De zombiekraker World War Z met Brad Pitt krijgt binnenkort een vervolg. En daar hebben ze een van de meest toonaangevende regisseurs van Hollywood voor ingehuurd!

More content below the advertising

De postapocalyptische zombiefilm World War Z was in 2013 een hit, maar de film sloeg net niet genoeg aan bij horrorfans om direct een vervolg te maken. Toch komt dat er vervolg er nu alsnog. En met regisseur David Fincher aan het roer kan het zomaar het vervolg worden waar fans van het boek op hoopten!

Gerenommeerd

De regisseur van moderne klassiekers als Se7en en Fight Club is niet de meest hand voor de liggende kandidaat om een vervolg op een zombieblockbuster te regisseren, maar hoofdrolspeler Brad Pitt heeft de gerenommeerde regisseur over de streep getrokken. Met hem maakte Fincher namelijk zijn beste en succesvolste films: Se7en en Fight Club.

Bestseller

World War Z is een verfilming van de bestseller van Max Brooks. Hierin moet Gerry Lane, in de film gespeeld door Brad Pitt, de wereld afreizen op zoek naar een oplossing voor een wereldwijde zombie-uitbraak. David Fincher heeft nog even tijd om zich in te lezen. De opnames voor World War Z beginnen pas volgend jaar.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.