Jimmy Fallon en The Roots gaan al compleet uit hun dak van de "simpele" kaarttrucs van David Blaine ... tot hij ze met een onverwachte actie écht in shock brengt.

Article continues after the ad

Grensverlegger

David Blaine is een van de allergrootste illusionisten en goochelaars ter wereld. Hij is vooral bekend om zijn sensationele, publiekstrekkende stunts. Blaine liet zichzelf al eens levend begraven, zat 61 uur in een ijscocon, stond anderhalve dag op een torenhoge pilaar en leefde 44 dagen in een doorzichtige cabine boven de Theems in Londen, waarna hij er 24,5 kilo lichter uit kwam.

Snap jij er iets van?

Met Jimmy Fallon en diens huisband The Roots haalt Blaine in bovenstaande video een aantal kaarttrucs uit waar vooral Jimmy compleet van overstuur raakt. Je wilt het natuurlijk zo graag begrijpen als iemand als Blaine het een keer bij jouzelf doet, maar Jimmy is natuurlijk net zo kansloos als de rest van ons. Als Blaine na een aantal trucs de vraag krijgt of hij nog iets groots aan het plannen is, laat hij iets zien waar het viertal en het voltallige publiek helemaal van ondersteboven raakt. Kijk zelf maar!