Sander Schimmelpennick van Dragons Den op WNL

Sander Schimmelpenninck deelde gisteren een flinke sneer uit aan Dave Roelvink. In zijn column in De Volkskrant schreef Sander dat Dave "vooral op een drugsdealer wil lijken." Dave komt vandaag met een pittige reactie…

"Dave Roelvink wil op drugsdealer lijken"

Sander Schimmelpenninck neemt nooit een blad voor de mond! Na eerdere verbale aanvallen op Albert Verlinde en Yolanthe Cabau richtte Sander zijn pijlen gisteren op Dave Roelvink. In zijn column in De Volkskrant schrijft Sander over de nieuwe generatie, die volgens hem grotendeels bestaat uit domme jongeren. Als lichtend voorbeeld draagt hij Dave (en zijn verslag van de coronarellen op het Museumplein) aan: "Dat hij niet de volgende stap wil zetten in de vooruitgang, maar vooral op een drugsdealer wil lijken, is alleszeggend. (...) Zijn hagelwitte tanden, net zo nep als zijn gribusdialect, worden verhuld door een mondkapje, dat een zwart meer lijkt, waarin de rivieren van zijn nektatoeage uitkomen."

 

Article continues after the ad

 

"Ik vind het een heel raar ventje"

Zoals je mag verwachten bij zo’n gepeperde tekst, heeft Dave de column inmiddels ook voorbij zien komen. Hij besluit terug te slaan in De 538 Ochtendshow met Frank Dane: "Wat is dat voor een kwal van een kerel? Wie is die mafketel? Ik vind het een heel raar ventje. (…) Ik heb die gozer één keer ontmoet. In je gezicht is hij hartstikke aardig en in één keer zie ik die column voorbijkomen dat ik op een drugsdealer wil lijken."

Wat een toestand nou weer! Meer lezen over BN’er-ruzies? We hebben ook nog deze aanvaring tussen Gerard Joling en Gordon voor je in de aanbieding. Of neem Anouk en Jan Smit… Ook daar lijkt het een en ander aan de hand te zijn!