Dave en Donny Roelvink, Brunopress

Het loopt nog niet heel lekker tussen de broertjes Roelvink. Vader Dries vertelt in de Shownieuws Podcast dat Dave en Donny nog steeds ruzie hebben en het geforceerd zouden vinden om de feestdagen met elkaar te vieren.

“Het is nog niet goed tussen de jongens”, vertelt Dries. “Die zeggen allebei: 'Pa, even wachten, til het over de feestdagen heen, anders is het zo geforceerd'.”

Verdeelde kerstdagen

Daarom komt Dave, die eerder dit jaar nog een heftig auto-ongeluk kreeg, langs bij Dries. Op Tweede Kerstdag gaat Dries op bezoek bij Donny. “Moet ik anders Het Familiediner organiseren?”, grapte Dries nog, verwijzend naar het EO-programma waarin ruzies tussen familieleden worden opgelost.

Article continues after the ad

Een lang verhaal

Waarom de jongens ruzie met elkaar hebben, is niet bekend. Donny Roelvink zei al eerder tegen het weekblad Weekend: “We zijn broers, dus het is logisch dat je weleens ruzie hebt. Maar het gaat verder niemand iets aan wat er aan de hand is. Dat houden we binnen de familie.” Verwacht ook niet dat er meer nieuws over de broers naar buiten komt: “Het is een lang verhaal en daar wil ik niet over uitweiden, omdat het tussen mij en hem is. Het is voor de buitenwereld een vraag en voor mij een weet."