Na een dikke vette teleurstelling eind juni bleef het lange tijd onduidelijk wanneer het zevende seizoen van Pretty Little Liars hier op Netflix te zien zou zijn. Aan die onzekerheid is nu een eind gekomen.

Article continues after the ad

"Goed nieuws!"

Laten we met het belangrijkste beginnen:

De vorige seizoenen plaatste Netflix Nederland nieuwe afleveringen van de ABC-serie een week na de originele uitzending. Met de première van het zevende seizoen op 21 juni was de hoop dan ook dat we vanaf de 28e weer aan de slag konden. Helaas: de Netflix-woordvoerder liet destijds weten dat het allemaal afhing van "heel veel factoren" en liet daarna lange tijd niets meer van zich horen.

15 november

Nu die stilte is verbroken en het verlossende woord eruit is, kunnen we onze aandacht richten op die datum van 15 november, áls je het hebt kunnen laten om de afleveringen illegaal te downloaden. Netflix heeft niet bekendgemaakt of er op 15 november een inhaalslag gemaakt wordt en we alle afleveringen tot dan toe kunnen zien, of dat ze beginnen met aflevering 1 en vanaf daar wekelijks een nieuwe uitbrengen. In beide gevallen is het nog 24 nachtjes slapen tot je aan de slag kunt!