Romantiek en Disney gaan goed samen. Romantiek, Disney én het echte leven in de regel wat minder. Maar er gloort hoop!

Article continues after the ad

Wie groots en meeslepend wil liefhebben, liefst in combinatie met verloren muiltjes, vliegende tapijten of een beestelijk uiterlijk, krijgt hulp uit onverwachte hoek. Er is nu namelijk een datingsite opgericht, die enkel en alleen bestaat om Disney-fans bij elkaar te brengen!

Magie

De site draagt de naam MouseMingle.com en wil mensen met elkaar in contact brengen ‘die houden van Disney en dezelfde magie in hun eigen relatie willen’.

“Je hoeft niet naast een Disneypark te wonen om iemand te vinden net als jij”, aldus een van de marketingleuzen. “MouseMingle.com is er voor de fans. Traditionele datingsites snappen de passie niet die mensen hebben voor alles wat met Disney te maken heeft. Wij wel.”

Je kunt in het profiel dat je aanmaakt aangeven naar wat voor iemand je zoekt. Gevraagd wordt onder meer naar geslacht, leeftijd en favo-Disneyfiguur. Succes is er ook al voor de site;  zo hebben Kelsey en Kevin elkaar hélémaal gevonden. Het stel is inmiddels zelfs getrouwd!

“We hebben beide lange relaties gehad,” vertelt Kevin. “Maar onze liefde voor Disney -op ons niveau- komt niet veel voor. Ik heb deze passie niet vaak met anderen kunnen delen.”“Ik heb het wel gedeeld”, vult Kelsey aan. “Maar het was altijd eenrichtingsverkeer..”