Britt en Ymke na Take me Out

De aanstekelijke datingshow Take me Out komt terug op de televisie! De makers zijn op zoek naar mannelijke deelnemers én dames voor in het panel.

In Take me Out presenteert een man zich aan een groep vrouwen. De man heeft in eerste instantie niets te vertellen: de dames mogen zichzelf ‘wegstemmen’ als de kandidaat totaal geen match is. Elke ronde komen de dames meer over de casanova te weten, en in de laatste ronde zijn de rollen omgedraaid: dan kiest de man één dame om mee op date te gaan.

Take me Out was aardig populair toen het tussen 2009 en 2014 werd uitgezonden op RTL5. Britt Dekker en Ymke Wierenga werden ontdekt in deze chaotische datingshow.

Article continues after the ad

Het (soms) keiharde Take me Out keert terug!

Meestal was de sfeer best goed, maar sommige afleveringen waren ook kiezelhard. Toen ‘gamer’ Wesley vertelde dat hij graag op de Playstation speelde droogden droogden de kandidates sneller op dan de Okavangodelta in de zomer (heel snel!).

Een nieuw element is dat de moeders van de meiden meekijken en zelfs stemmen of hun dochter op date moet met de kandidaat. De precieze datum waarop Take me Out terugkomt is niet bekend, maar volgens Blue Circle verschijnt de datingshow komend najaar.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Mocht je zin hebben om mee te doen, dan kun je je op deze site inschrijven als deelnemer óf als kandidaat.