Laura Nielson (Joanne Froggatt) is net weer vrijgezel en denkt nog na over haar liefdesleven. Als ze uiteindelijk op date gaat met Andrew Earlham (Ioan Gruffudd), krijgt haar leven een hele andere wending. Benieuwd? Liar kijk je Nederlands ondertiteld op BBC First. Klik hier voor meer informatie.

Article continues after the ad

Liar

In de serie Liar gaat lerares Laura op date met Andrew Earlham, die ze leert kennen doordat zijn zoon in de klas zit bij Laura. Het tweetal voelt zich enorm tot elkaar aangetrokken. Wat ze op dat moment nog niet kunnen bevroeden, is dat hun aantrekkingskracht verstrekkende gevolgen gaat hebben op elkaars familie.

Beschuldigd

Na de date beschuldigt het tweetal elkaar van verkrachting. Maar wie van de twee spreekt nou eigenlijk de waarheid? En hoe moet hun onderlinge relatie nu verder? Ze blijven in elkaars leven verschijnen, mede doordat Andrews zoon les krijgt van Laura.

Spanning van thrillerserie

Op BBC First verschijnen vanavond de eerste twee afleveringen van de serie Liar. De spanning wordt voor de kijker zodanig opgebouwd dat je deze thriller wel moet blijven volgen. Voor de koude dagen zit je in ieder geval goed bij het digitale kanaal van de BBC. De Britse zender is voor Ziggo-abonnees te vinden op kanaal 22, de klanten van KPN zien de première van Liar op kanaal 25. Wil jij nog meer weten over de serie? Klik hier voor meer informatie.