Married at first sight, daten, Second Chance

De kandidaten van Married At First Sight hebben geen Temptation Island nodig om hun relatie te laten opbreken. In de vier seizoenen die zijn geweest, lieten meerdere koppels al gauw weten dat ze hun huwelijk niet zouden doorzetten. Drie van die kandidaten krijgen nu een tweede kans in de liefde.

Article continues after the ad

Marcel (seizoen 3), Milly en Maxime (seizoen 4) gingen vol overtuiging het liefdesexperiment aan, maar alle drie kwamen ze uiteindelijk weer met lege handen te staan. Een goed moment, vond RTL, om deze drie in het nieuwe jaar een tweede kans in de liefde te geven. Je kunt je nu opgeven om met één van deze drie te daten, zo blijkt uit de oproep die vanaf nu op televisie te zien is. Eén geruststelling: je hoeft niet blind te trouwen.

Volgende seizoen

Op 7 januari komt het nieuwe seizoen van Married At First Sight' op televisie, met niet één maar zelfs twee afleveringen per week. Het is voor die kandidaten te hopen dat zij er wel een liefde aan overhouden in tegenstelling tot Marcel, Milly en Maxime. Wie weet zien we ze anders over een tijdje wel weer terug in Second Chance.