First Dates Specials, Rob Verlinden

Het beloven spannende momenten voor Rob Verlinden. De opper-tv-tuinman maakt namelijk vanavond zijn opwachting in First Dates Specials! 

Article continues after the ad

Laten we meteen maar eerlijk zijn: de eerste beelden beloven niet heel veel rozengeur en maneschijn. Althans voor Rob Verlinden. Zijn match - die toevallig ook Rob heet - denkt daar duidelijk anders over.

Vlinders in zijn buik

"Ik heb me voorgenomen om mij in te houden met babbelen", begint de match van Rob Verlinden zijn praatje. "Maar nu ik jou tref: dat vind ik echt super! Ik ben ook heel eerlijk. Ik weet niet wat jij denkt, maar ik heb nu al vlinders in mijn buik." Daar kijkt de voormalig tuinman van SBS wel een beetje van op. "Dat is wel heel vlot." Nou nou, geen zorgen. "Het zijn maar kleine vlindertjes hoor!"

Geen speld tussen te krijgen

De date van Rob is in ieder geval blij dat hij zo makkelijk met hem kan praten. "Je luistert zo goed en komt er niet tussen." Daar heeft Rob Verlinden dan ook wel een gevat antwoord op. "Ik kom er ook niet tussen." Oeps, dat belooft wat voor de gehele uitzending van vanavond. We mogen hopen dat de presentator toch nog wat mooie momenten tegemoet gaat. Bekijk hier alvast een heerlijk gênante sneak peek!

Nieuwe dates

Rob Verlinden is niet de enige die vanavond onder het toeziend oog van gastheer Sergio en barman Victor aan het daten slaat. The Voice of Holland-bekendheden Pearl Josefzoon en Pleun Bierbooms, 'de ex van Dave Roelvink' Julia Mekkes en artiest Delany komen namelijk ook nog aan de beurt. We zijn heel benieuwd of de makers nu beter hebben gematcht dan de allereerste keer.

De laatste First Dates Special is vanavond om 20:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.