Will Smith en Martin Lawrence in Bad Boys for Life

Fans van het betere actiewerk zitten binnenkort goed bij Netflix. Volgende week staat namelijk Bad Boys for Life in de catalogus van de streamingdienst!

Michael Bay

Begin dit jaar verscheen Bad Boys for Life in de bioscopen. In dit late vervolg op de actiekrakers van Michael Bay worden Mike Lowrey en Marcus Burnett geconfronteerd met een Mexicaanse moordenaar. Deze is uit op wraak nadat de titelhelden zijn vader achter tralies hebben gezet. Maar hoewel de dienders een dagje ouder zijn, blijkt het bekvechtende politieduo het gelukkig nog niet verleerd!


Will Smith

Dat geldt trouwens niet alleen voor Mike en Marcus, maar ook voor Will Smith en Martin Lawrence. Bijna twintig jaar na Bad Boys II ontbreekt het nog steeds niet aan chemie tussen de charismatische hoofdrolspelers. Voeg daarbij een reeks explosieve actiescènes en spectaculair stuntwerk, en het is geen wonder dat Bad Boys for Life destijds een hit was in de bioscopen!

Article continues after the ad

Recensie

Ook wij waren enthousiast: in onze recensie van Bad Boys for Life noemden we de film ‘een adrenalinestoot voor de franchise’. De hereniging van Smith en Lawrence was zelfs zo succesvol dat we nu al kunnen uitkijken naar Bad Boys 4. Maar tot die tijd vermaken we ons prima met een rewatch van deze aanstekelijke actiekraker!

Bad Boys for Life is vanaf 10 oktober te zien bij Netflix.