Wist je nog dat we je vertelden over dat ene vette evenement van The Walking Dead dat naar Nederland komt? Het wordt nog leuker: Daryl (Norman Reedus) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) komen ook.

Article continues after the ad

6 maart

De dag die je vrij moet houden in je agenda is maandag 6 maart. Tenminste, als je een van de gelukkige 100 Nederlanders of Vlamingen bent die het evenement mogen bijwonen. Naast een exclusieve voorpremière van de volgende aflevering, nemen Reedus en Morgan plaats op het podium samen met regisseur Greg Nicotero, waar jij hen het hemd van het lijf mag vragen. 

Meet & greet

Van de honderd happy few, worden er een aantal nog gelukkiger gemaakt. Een select groepje mag de afgevaardigden van The Walking Dead namelijk in levenden lijve ontmoeten. Dat betekent dat jij oog in oog kan komen te staan met Daryl en Negan. Zou hij zijn knuppel Lucille ook meenemen?

Facebook van Fox

Om kans te maken op zo’n felbegeerde plek voor het The Walking Dead Event doe je mee aan de winactie. Deze vind je op de Facebookpagina van Fox. Het enige wat je hoeft te doen is vragen beantwoorden over je favoriete serie, een makkie natuurlijk voor jou als fan. Daarna is het slechts een kwestie van uitverkozen worden. Wij hopen met je mee!