Twentieth Century Fox knalde zojuist de derde en laatste trailer voor X-Men: Dark Phoenix online. De focus ligt volledig op Jean Grey (Sophie Turner) haar powerrrrrs!

Article continues after the ad

Wanhopige X-Men

In de Dark Phoenix-trailer hieronder zie je hoe Jean aan de krachten van de Phoenix Force komt en hoe deze haar veranderen in haar duistere alter ego Dark Phoenix. De X-Men proberen wanhopig om Phoenix te vernietigen, terwijl ze tegelijkertijd Jean willen redden. Ook horen we Jessica Chastain haar mysterieuze personage zeggen dat niemand eerder een aanvaring met de Phoenix Force wist te overleven…

In de herkansing

Aangezien Fox inmiddels is overgenomen door Disney wordt Dark Phoenix de film die het licht voor de X-Men-filmserie bij de studio uit mag doen. Met deze film wordt ook meteen de zogenoemde Dark Phoenix Saga afgesloten. De film wordt wel gezien als een herkansing voor die slecht ontvangen derde film uit de serie. Lijkt Dark Phoenix je wel wat en wil je meer zien? Wij waarschuwen je om op te passen bij het bekijken van eerdere trailers. Een van deze trailers bevat namelijk een behoorlijke spoiler... Dark Phoenix draait vanaf 6 juni in de bioscoop.