Daphne Deckers, operatie

Daphne Deckers heeft volgens eigen zeggen een "tamelijk bizar" weekend achter de rug. De auteur van o.a. het onlangs verfilmde boek Alles is zoals het zou moeten zijn lag namelijk in het ziekenhuis. 

Article continues after the ad

"Ik ben vrijdagnacht opgenomen in het ziekenhuis omdat ik ongelooflijk veel pijn in mijn buik had gekregen", schrijft de blondine op Instagram. "Zaterdagochtend werd vastgesteld dat ik een acute blindedarmontsteking had en meteen geopereerd moest worden."

Beduusd

Inmiddels zit de operatie er weer op en kan de presentatrice thuis herstellen. "Vandaag ben ik weer thuis. Ik ben héél blij en dankbaar voor de goede zorg die ik heb gekregen, maar ook een beetje beduusd hoe je uit het niks zó ziek kunt worden dat je meteen op de operatietafel komt te liggen. Ik moet nog even bijtrekken." Gelukkig krijgt ze daarbij gezelschap van haar schattige viervoeter.

Sterkte gewenst

De beterschapswensen vliegen Daphne om de oren. "Beterschap", schrijven onder andere Heleen van Royen, William Rutten, Winonah de Jong en Viktor Brand net als vele volgers. Ook wij wensen haar veel sterkte met het herstel.