Danny Vera in Beau

Slechts een paar maanden geleden liet zanger Danny Vera Eva Jinek nog in tranen uitbarsten en gisteren zat hij weer in de talkshow, nu gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Kijken genoten enorm van Danny's nieuwe nummers én hij gooide hoge ogen met een geniaal verhaal!

Article continues after the ad

Danny brengt vandaag zijn nieuwe album The New Now uit. De promotoer bracht 'm gisteren naar Beau toe. En dat is maar goed ook, als we kijkers mogen geloven. Die overspoelen twitter met liefde voor de huiszanger van Veronica Inside

Alleen maar liefde

"De wereld heeft meer Danny Vera nodig", zo klinkt het in de reacties. En dat is een beetje de teneur die we zien in het anders zo zwartgallige twitter. Ook wel eens leuk! De Zeeuwse zanger vertelde enkele verhalen achter de totstandkoming van zijn nieuwe nummers en deed dat uiteraard geheel in eigen stijl. Lekker droog, met humor tussendoor.

 

De eerste zoen

Ook zong Danny live aan tafel het nummer 'Spark a Fire', maar kijkers zullen vooral het verhaal erachter herinneren. Danny vertelde - vrij hilarisch - wat er allemaal gebeurde nadat hij en zijn vrouw Escha voor het eerst zoenden. De songtekst 'I was arrested on the night we kissed' mag je in dit geval vrij letterlijk nemen!


Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.