Danny Vera, vader geworden

De kerst van Danny Vera en zijn vrouw Escha kan vast niet meer stuk! Het gelukkige koppel heeft namelijk op Eerste Kerstdag een meisje gekregen. Ze luistert naar de naam Lavie Vey Vera. 

Article continues after the ad

"Een kerstwonder, geboren op 25 december! Welkom op de wereld mijn kleine meisje. Lavie Vey Vera. Moeder en dochter maken het goed", schrijft de zanger die dit jaar op 1 staat in de Top 2000 op zijn Instagram.


Natuurlijke zwangerschap

Nu is de komst van een kind altijd al een wonder, maar voor Danny Vera en zijn vrouw misschien nog wel net iets extra. Het koppel deed er namelijk al zo'n vier jaar over om überhaupt zwanger te worden en bezocht daar voor ook al jarenlang het ziekenhuis. Uiteindelijk bleek dat niet nodig, want het visje vond tijdens de 'intelligente lockdown' op de natuurlijke wijze de weg naar de juiste plaats. Nu kan de kleine hopelijk jaren genieten van de zoete stem van haar vader.

Felicitaties

De felicitaties vliegen Danny en zijn vrouw Escha online om de oren. "Van harte gefeliciteerd samen! Lekker genieten", schrijft kunstenaar Ard Gelinck onder de foto. Ook Voice-sterren Dave Vermeulen en Dax reageren net als vele onbekende Nederlanders op de geboorteaankondiging.