Veronica Inside ligt momenteel nogal in de kreukels, maar huisartiest Danny Vera kan zijn geluk niet op! Na veel tegenslag verwacht hij met zijn vrouw Escha eindelijk een kindje. Toch nog goed nieuws dat met het voetbalprogramma te maken heeft.

De zanger onthult in RTL Boulevard dat hij en zijn vrouw Escha al vier jaar bezig waren om zwanger te worden. Het stel bezocht al jarenlang het ziekenhuis: door de coronacrisis werden de behandelingen uitgesteld, en zouden Danny en Escha het pas na de zomer weer kunnen proberen.

Vera denkt dat de rust die de ‘intelligente lockdown’ bracht er uiteindelijk aan heeft bijgedragen dat het uiteindelijk op de natuurlijke manier gelukt is. Vera en Escha deelden hun traject niet met hun fans, maar willen nu toch laten weten dat het gelukt is. Ook om mensen ervan bewust te maken dat een zwangerschap niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Article continues after the ad

 

Danny Vera brak landelijk door als huisartiest van Voetbal Inside, uitgekozen door Johan Derksen. Vera verhuisde met Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee mee naar Talpa, maar is de laatste tijd niet te zien (en horen!) in de show vanwege de coronamaatregelen.

Roller Coaster voor Danny en Escha

Danny Vera was vorig jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Radio 2 Top 2000. Met zijn ballad Roller Coaster stond hij zomaar op nummer 4!

De coronacrisis zorgt in elk geval voor veel zwangere BN’ers! Romee Strijd maakte onlangs bekend in verwachting te zijn, en hetzelfde geldt voor Kim Feenstra én Samantha ‘Barbie’ de Jong. Een mens moet íets doen als je niet naar buiten kunt.