Daniel Radcliffe

Hele generaties zijn opgegroeid met een piepjonge Daniel Radcliffe als de tovenaarsleerling Harry Potter. Mensen zijn enorm benieuwd hoe oud de acteur tegenwoordig is, maar het antwoord bevalt ze niets!

Wired interviewde de acteur door hem de vragen te laten beantwoorden die het meest worden opgezocht op Google. Eén van de belangrijkste vragen was natuurlijk: hoe oud is Daniel Radcliffe nou eigenlijk? De acteur had een mooie manier om dat te vertellen.

“Ik ben onlangs 32 geworden. Als ik mensen vertel dat ik ouder ben dan 30, dan worden mensen helemaal bleek. Net als in het einde van Inception, dat ze 1.000 jaar ouder zijn geworden op het strand? Dat gebeurt er dan met mensen.” Voor de duidelijkheid: ze veranderen hierin!

Article continues after the ad

Voel je bejaard: Harry Potter is 30+

In het interview komen verder nog wat interessante weetjes voor. Zo denken sommige fans dat Daniel Radcliffe ontslag heeft genomen als Harry Potter: “Eh, dat is niet zo. Het was gewoon klaar. Ik vond het geweldig om te doen, maar ik zou er nu niet meer zo in kunnen springen.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Mocht HBO dus serieuze plannen hebben voor een Harry Potter-serie, dan hoeven ze waarschijnlijk niet meer op Daniel Radcliffe te rekenen.